Sztárokkal szelfiztünk az Audi Kupán

A 2015/16-os utazási szezont egészen stílusosan nyitottunk meg. Segítségünkre szolgált a Bayorok által kétévente megrendezésre kerülő Audi Kupa. A  rendezvény során a német óriás, az Allianz Aréna, a legnagyobb focimárkák képviselőit hívja meg, ezzel biztosítva a tökéletes kétnapos programot a szurkolóknak.

A már hagyományos együttmőküdés az Audi Kupa és a FociTour.hu közt a bajor fővárosba való buszos túrák formájában nyilvánul meg, amelyek nagy népszerűségnek örvendnek ügyfeleink körében. Az érdeklődés évről-évre növekszik, így rajongók százai veszik Münchenbe az irányt utazási irodánk segítségével. Kínálatunk részét képezik az egynapos utak az elődöntőkre vagy a döntőre, valamint az exkluzívabb kétnapos utazások szállással együtt. Hasonló számban érkeztek ügyfeleink Münchenbe egyénileg, számukra pedig bebiztosítottuk a jegyeket egyéni elvárásaik alapján.

IMAG1904 11822564_1086943677999940_7902989727738031482_n

A rangos eseményre való előkészületek már júniusban megkezdődtek. Ekkor ugyanis a Bayer München nyilvánosságra hozta a résztvevők végleges listáját,  és megerősítette, hogy  a Real Madrid mellett az AC Milan és Tottenham játékosainak is lehet szurkolni. A szervezési folyamat különféle szolgáltatások bebiztosítását tartalmazza, mint például a megfelelő szállás lefoglalása, kísérők bebiztosítása vagy a jegyek helyes előkészítése és pontos elosztása. Így az utazást megrendelő félnek nincs más dolga, csak örülni a focimecsekre!

AUDI-kupa: Utazás az elődöntőkre+a döntőre (szállással) 2017

A várva várt nap elérkeztével ügyfeleink örömmel szállhattak fel a buszokra, és megkezdhették az utazást a világ egyik legmodernebb stadionjába. A közös fotó után, amely már elengedhetetlen részét képezi kirándulásainknak, ügyfeleink egy része egy kísérővel a városközpontba vette az irányt, míg a többiek gondosan körülnéztek az arénában, és türelmetlenül várták a kapuk megnyitását.

A városközpont megtelt szurkolókkal különféle országokból, akik többnyire kedvenc csapatuk mezét viselték. Természetesen fölényben voltak a hazai szurkolók, őket követték a Real Madrid szurkolói, és természetesen a Rossonerikről sem szabad megfeletkezni.

A város barátságos és csendes volt, viszont a tipikus bajor bárokban és éttermekben a szurkolóknak sikerült igazi focihangulatot teremteni. A városnézésen kívül ügyfeleinknek lehetőségük volt az Olimpiai Park valamint a szomszédes BMW székhelyének a megtekintésére.

IMAG1949  IMAG1943

A kiadós ebédet egy rövid séta követte, később pedig visszatértünk a stadionba.  Térképre vagy kölünösebb tajékozódási képességre persze semmi szükség,  hiszen rajongók ezrei vonultak a bejárathoz. Az Audi Kupa nagy előnye, hogy dupla adagban nyújt szórakozást. 4 meccs 2 nap alatt! Annak ellenére, hogy elsősorban a felkészülés a játékosok célja, mindenki próbálja a legjobb formáját hozni.

Fantasztikus előadást láthattunk. Sok résztvevő álma valóra vált azzal, hogy a döntőt a Bayern és a Real játszotta. Amikor már úgy tűnt hogy döntetlennel végződik a rendes játékidő, néhány másodperccel a meccs lefújása előtt Lewandowski betalált a kapuba, ezzel bebiztosítva, hogy a kupa az Allianz Arénában marad.

11815966_10205936129619988_1894713207_n 11822530_904489836270969_7150899229019313061_n

A meccset egy rövid ünnepség követte, ahol a hazai csapat átvehette az első kupáját a szezonban. Az ügyfeleink ezalatt még fényképeztek és élvezték a hangulatot, amelyet ez a csodálatos szupermodern stadion nyújtott. Ennél merészebbek voltak csoportunk legfiatalabb tagjai, akik a mérkőzés lefújása után a korlátot átugorva a pályára futottak, hogy találkozhassanak focibálványaikkal. A szigorú szabályok miatt kockázatos volt, de végülis összejött nekik.

A Királyi Gárda szupersztárja közt tehát a fiúk is elvegyültek, és sikerült lefényképezkedniük Sergio Ramos-szal vagy James Rodriguezzel, aki habozás nélkül nekik is ajándékozta a mezét. A szervezők mikor észrevették a fiúkat, levezették őket a pályáról, és egy rövid párbeszéd után, eleresztették őket. Szóval a fiúk merész terve, amellyel a szülők nem értettek egyet, sikeresen végződött. Így még nagyobb motivációval készülhetnek a saját labdarúgó karrierjükre.

5 6

 IMG_3815 IMAG1951

Az Audi Kupa 2015-ben minden bizonnyal teljesítette, sőt meghaladta ügyfeleink elvárásait. Ezt bizonyítja ugyanis a sok köszönő e-mail vagy telefonhívás, esetleg fotók, amelyeket az utasaink küldtek nekünk. Örülünk, ha ügyfeleink álmait valóra tudjuk váltani, és ha munkánkkal örömet okozhatunk. Minden kedves utasunknak hálával tartozunk a kirándulás zökkenőmentes lefolyásáért, és szivesen viszontlátjuk őket a jövőben.

Fényképek AUDI-kupa 2015

Szeretné meglátogatni a csodálatos Bayor központot és élvezni a 2017-es AUDI kupa hangulatát? Bármikor kapcsolatba léphet velünk az info@focitour.hu e-mail címen, vagy telefonon a +36705352876 számon. Utazási irodánk ajánlataiból mindenki választhat.