Nagy nevek. Íme az AUDI-kupa 2019 résztvevői

Hivatalos dátum és csapatok! Az idei AUDI-kupát július 30 – 31. között rendezik a müncheni Allianz Arénában. A hazai Bayern Münchenen kívül a következő csapatokat láthatjuk: Real Madrid, Fenerbahce és Tottenham.

Az idei Audi-kupa felhozatala korántsem mondható gyengének.

A londoni Kakasok, akik a Bajnokok Ligája elődöntőben az Ajax ellen harcolnak, 2015-ben már letették névjegyüket az AUDI-kupán. Ugyancsak ebben az évben lépett pályára a Fehér Balett a 75-ezres focikatlanban. A Bajorok eddig háromszor végeztek a kétnapos torna élén, legutóbb az Atlético Madrid vihette haza a trófeát, 2011-ben pedig a Barcelona szerezte meg az első helyezést. A török Fenerbahce az egyedüli újonc az AUDI-kupán, éppen ezért nagyszerű lehetőség, hogy élőben is megnézzük a csapat játékát.

Aki ellátogat a nyár legforróbb hangulatú labdarúgótornájára, az két nap alatt 4 kiváló csapatot láthat a legjobbak közül.

Az focin kívül ugyancsak érdekes programok várnak a látogatókra nemcsak az Allianz Aréna környékén, de egész Münchenben.

Tartson velünk a legizgalmasabb nyári focitornára, amelyhez nem is kell mélyen a zsebébe nyúlnia, hiszen már 15 000 Forint-tól ott lehet és élőben szurkolhat kedvenceinek!

AUDI-kupa 2019 kínálatunk