Nagy dobás Olaszországban: Egy újabb bajnokságot fog uralni Ronaldo?

Aranyérem nélküli nyár Neymar és Messi számára. Cristiano Ronaldo ismét felforgatta a labdarúgó világot. Ehhez annyit kellett csak tennie, hogy átigazoljon a Juventusba. Hatalmas őrület, nagyon sok eladott mez, óriási elvárások. És egy hatalmas kihívás a Seria A-nak. Semmi sem okozhatott volna nagyobb meglepetést az olasz liga háza táján, mint ez az váltás.

Mire számíthatunk

A zebrák egymás után a nyolcadik bajnokságban végeztek az élen. Ha hozzáadjuk idén Ronaldot, akkor a cél az idei évben sem lehet más, mint a győzelem. A Juventusnál olyan neveknek örvendhetünk, mint Cancelo, Perin, Emre Can és Douglas Costa is kiérdemelte az átigazolást Münchenből. Ki fogja megállítani Allegri csapatát?

Az nápolyi ellenfél sem lustálkodik, mindent elkövet, hogy idén végre sikerüljön a győznie és cserepadra ültesse az eddigi bajnokot.

Jorginho szedte a sátorfáját és kérdéses az is, hogy Fabián Ruiza és Simone Verdi érkezése elég lesz-e. Ha a nápolyi csapat nem tölti ki a játékteret, nagyon hamar levegőért fognak kapkodni. A szimpatikus játék nem lesz elég.

Ajánlatunk: Repülős utazás a Nápoly- AS Róma meccsre

Nagy megdöbbenést jelentett Ninja (Radja Nainggola) igazolása RómábólMintha ez nem lenne elég, ingyen sikerült áthozni De Vriját és Asamoahát. De mi még mindig úgy gondoljuk, hogy az Internek hiányzik az IGAZI a támadásban ahhoz, hogy a legjobbakkal tudjon harcba szállni.

A Piros-feketék még mindig bajlódnak a támadásukkal. Borini és Kalinic nem a legjobb megoldás, ezért is hallani Moratról és Higuainoról. Hol vannak azok az idők, amikor olyan játékosok pusztítottak elől, mint Inzaghi vagy Ševa. Ráadásul a világban nagy kereslet van egy erős hátvédre és a United a PSG-vel egyetemben Bonuccit szeretné áthelyezni Milánóból. Az AC Milánónak idén is nehéz dolga lesz, de Gattuso mindig is szerette a harcot.

Ajánlatunk: Repülős utazás az AC Milánó- AS Róma mérkőzésre

A legszebb átigazolások Rómában zajlanak. Ha tippeli kellene a TOP 4-et, Juventuson és Nápolyon kívül az Intert-t látnánk ott AS Rómával. Aki még Sevillából ismeri Monchi munkáját az már most várja, ahogyan a fiatalok felnőnek a feladathoz a csapatban. A erősítésként csatlakozott Pastore, Justin Kluivert, Defrel, Cristantevagy Ante Čorič. Fiatalok, akik biztosítják Džekov számára a szükséges játékerőt. Erre a csapatra érdemes lesz figyelni.

Kitől várunk sokat?

Az első számú sztár kétségkívül Cristiano Ronaldo lesz. Rajta kívül itt van még Dybala, Pjanič, Icardi, Perišič, Milinkovič-Savič, Mertensa, Hamšík, Higuain, Nainggolan, Insigne.

A nagy tehetségek közül elég megemlíteni például Patrick Kluivert fiát, Justint, Federico Chiest, Milan Škriniart, Gianluigiho Donnarummut, Rodrigót Bentancurat, Lorenzo Pellegrinit, Patrik Schicket, Frank Kessiet vagy a fiatal Pietro Pellegrit. Elég jó szezonnak nézünk elébe.

A szezon legjobb mérkőzései

Már megtanulhattuk, hogy a hosszútávú versenyeken nem csak az oda-visszavágó győzelme számít, hanem olyan mérkőzéseken is nyerni kell, ahol gyengébb ellenféllel állunk szemben.

A Juventus biztos lehet abban, hogy minden mérkőzése kihívásokkal teli lesz. A hazai meccseken egy verhetetlen erőddel kell felvonulnia a teltházas stadionban egyetlen céllal. Legyőzni az ellenfeleket Ronaldoval.

Della Madonnina derbi hagyományosan az egyik legnépszerűbb mérkőzés a világon. A rajongók számára ami a legizgalmasabb, az a hihetetlen egyenlőség a két csapat közöt. Szinte esélytelen megjósolni a meccs végeredményét. De ez pont így a jó.

Csata az örök városért, vagy másképpen della Capitale derbi. Ez a másik kötelező mérkőzés egy vérbeli futballrajongó számára. Főleg, hogy a Giallorossik azt hiszik, hogy lassan eljött az idő, hogy átvegyék az uralmat az egész város és egyszer az egész ország felett is.

Nápoly, egy külön fejezetet jelképez. Egy mérkőzés ebben a városban olyan élményt nyújt, amit nem élhet át sem Milánóban, sem Torinóban. A Stadio San Paolo egy mágikus hely, melyben igazi fociélmény várja.

A Seria A idén feléled hamvaiból. Hogyisne, hiszen a világ két legjobb játékosa közül az egyik most itt lép pályára. A kérdés már csak az, hogy sikerül-e Cristianonak megszerezni a harmadik liga verseny győzelmét, és, hogy mennyire fogja kirobbanó formáját mutatni. Ez a szezon fergeteges lesz.

Ajánlataink az olasz bajnokság meccseire