Már csak egy ellenfél és a United az Európa Liga döntőjében focizhat! Csatlakozzanak és szurkoljanak kedvenceiknek Stockholmban!

Az Európa-ligát úgy kell bemutatni, mind hogy ha Ön a Bajnokok Ligájára kiárusításba vásárolhatna jegyet. Egy kitűnő lehetőség fantasztikus focit látni és egyaránt nem fizetni érte túl sokat. Természetesen, többnyire másodkategóriás csapatok harcolnak a győzelemért, de később a Bajnokok Ligájából kieső nagy klubok is részt vesznek

Az utóbbi években a Spanyol csapatok voltak a legsikeresebbek, azonban néha-néha sikerült ezt a sorozatot a Chelseanek, Portónak, Zenit Szentpétervárnak vagy Sahtar Donyecknek megszakítani. Ezenfelül fontos azt is megjegyezni, hogy az Európa-liga végső fázisa a Bajnokok Ligája konkurenciájában sem marad le.

sevilla europska liga
A 2015/2016 Európa-liga győztese – FC Sevilla

A sorozatnak vége

Már most biztos, hogy az FC Sevilla nem ismételi meg a tavalyi győzelmét. A törekvő csapat idén töbre vágyott.

A Bajnokok Ligájában sikeresen teljesítő csapatnak az angol Leicester nyújtotta be a végső állomást. Ranierit elbocsájtották a csapattól, és az edzőcsere után a rókák tovább jutotottak, annak ellenére, hogy az első meccsen szörnyen teljesítettek az Andalúzok ellen.

vardy nasri

Egy pillanatkép a Leicester-Sevilla visszavágóból, amely Nasri végét jelentette e mérkőzésben.

A Stockholmban zajló döntőbejutásra a legnagyobb esélyes a Machester United. Ez a csapat még mindig keresi az utat egyenesen vissza  a sikerek felé, melyek oly természetesek voltak Sir Alex Ferguson korszakába.

A potenciális ellenfeleket figyelembe véve azonban kitűnő mérkőzéseknek nézünk elébe. CeltaVigo, Ajax és Lyon – ők mindannyian döntősök lehetnek még.

zlatan pogba trofej united manchester
Ibrahimovič és Pogba az aktuális szezonban már egy trófeát szereztek. Összejön a következő?

A Stockholmi csúcs

Az UEFA a globális felmelegedés végett egy picit jobban északra helyezte a Bajnok Ligája és a Európa-liga döntőjét is. Cardiffban a Bajnokok Ligája döntő mérkőzését lássuk, a Stockholmi Friends Arénába pedig az Európa-liga döntőjét.

friends arena hd nahladovka
Az 50.000 férőhelyes Friends Arena

Hogy sikerül e Ibrának a döntőig eljutni, azt senki se tudhatja. Papíron a United a legesélyesebb. Nem tudom, hogy Önök, hogy vannak ezzel, de én egy United – Lyon, történetesen egy United – Ajax döntőn szívesen részt vennék.

friends arena fromFriends Arena felülről

Hogy ha ebben az időpontban ép Svédországba lesznek, a jegyeket már ma is meglehet vásárolni. Ha gondtalanul szeretnének utazni a Volvo fővárosába akkor egy charter járatot ajánlunk szállással. Az utazás fő célpontja a foci lesz, de biztosan lehetőség akad a városközpont megtekintésére is amely tele lesz az egész világról érkező szurkolókkal.

Stockholmban 50.000 foci rajongó randevúzik május 24. Olyan kis foci EB aminek Önök is részesei lehetnek! Az ajánlatunkat a Stockholmi döntőre megtalálja ITT.

stockholm mesto

Stockholm, Észak Európa világvárosa.