Legyen Ön a legjobb ajándékozó! 5 karácsonyi ajándéktipp focirajongóknak

Keresi a megfelelő karácsonyi ajándékot, de semmi eredeti nem jut eszébe, amivel egy focirajongót meglephetne? Mire a blog végére ér, meg is lesz a válasz a kérdésre! 

Focis ajándékutalvány

Ha az utolsó pillanatra hagyta az ajándékvásárlást, akkor sem kell aggódni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és néhány órán belül elkészítjük az ajándékkártyát, mely szólhat konkrét mérkőzésre is, de egy tetszőleges összegre is ki tudjuk állítani, hogy az ajándékozott dönthesse el, melyik mérkőzést nézi meg élőben.

Utazás a lengyel rangadóra a FociTour busszal

Lech verzus Legia. Aki szereti a lengyel labdarúgást, annak tökéletes ajándék ez a mérkőzés. A 43-ezres teltházas stadion garantálja a nagyszerű hangulatot.

Az utazás részletei

Bajnokok Ligája Barcelonaban

Messi, varázslatos Barcelona, ínycsiklandozó katalán ételek, kolosszális Camp Nou. Ideális alkalom a barcelonai látogatásra a Lyonnal való találkozó márciusban a BL nyolcaddöntőben az ikonikus Camp Nou 99-ezres szurkolótábora előtt. A meccs, melyet látni kell, karácsony előtt bevezető áron!

Az utazás részletei

Derby della Madonnina

Milyen színekbe öltözik majd Milánó, piros vagy kék? A két milánói csapat – AC és Inter – találkozója mindig egy igazi ünneplés az olasz városban.

Az utazás részletei

El Clásico – ami minden focista szívet megdobogtat

Teltházas Santiago Bernabéu, tradíció, focigigászok, a világ legünnepeltebb játékosai. A Real Madrid és a Barcelona összecsapást csak szuperlatíviszokban lehet emlegetni. Vesse be a nagyágyút, és okozzon életre szóló örömet szerettének az El Clásicoval!

Az utazás részletei