Látogasson el a Camp Nou-ba most akciós áron a klub hivatalos partnerével!

Barcelonába készül? Szeretné látni a zseniális Messit élőben? Nemcsak a teltházas Camp Nou kínál felejthetetlen élményt, de a stadion – és múzeumtúra is megéri a pénzét. Főleg most! Az FC Barcelona hivatalos partnerségének köszönhetően a Focitour.hu irodával kedvezőbb áron nézheti meg a csapat trófeáit, próbálhatja ki a cserepadot, kukkanthat be az öltözőkbe és a stadion egyes részeibe. A stadiontúra végén pedig várja a háromszintes FC Barcelona Fanshop.

FOTO: Facebook/FotbalTour.cz/David Neklapil

2014 óta vagyunk a klub officiális partnerei és az FC Barcelona hazai mérkőzésein kívül a stadiontúrára is garantáljuk a belépőket.

Nem hiszi? Járjon utána! Olvassa el eddigi utasaink és ügyfeleink véleményeit, és győződjön meg róla, hogy irodánkkal biztonságosan juthat el a gránátvörös-kékek mérkőzésére!

Még nem kapta el a vágy, hogy meglátogassa a Blaugranas stadionját? Nézze meg következő videónkat, melyben körbekalauzoljuk a 100-ezres Camp Nouban!

Töltse ki az alábbi űrlapot, s mi küldjük a visszautasíthatatlan ajánlatot! Ne felejtse megemlíteni, hogy csak a stadiontúra belépőre tart igényt vagy összekötné azt egy FC Barcelona hazai mérkőzéssel! 

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.