A járatok törlése sem állít meg mindket. A FociTour utazási irodára mindig számíthatnak!

Képzeljék el, hogy megrendelnek egy komlett repülős utazást egy megálmodott focimérkőzésre. 1 héttel az indulás előtt megkapják az utazással kapcsolatos információkat és már alig várják, hogy elkezdődjön a kirándulás. Pár nappal a mérkőzés előtt még egyszer egyeztetnek a kollégával a kiegészítő programokkal kapcsolatban, átnézik a poggyászokat és úgy rakják le a telefont, hogy másnap reggel 8:00 – kor találkozunk a reptéren.

„Elnézést kérünk, az Önök járatát törölték“

A hétvége minden ember számára a pihenést és a kikapcsolódást jelenti. Ezzel ellentétbe az utazási irodánk alkalmazotjai fokozottan odafigyelnek, hogy az utazás során minden jól működjön, mivel rendszeressen több tíz néha több száz ügyfelünk utazik a hétvégén minőségi foci után. Épp ezért tudtunk nagyon gyorsan reagálni a last-minute információra: hogy a RyanAir légi társaság törölte a Pozsony – Leeds járatunkat, mellyel 40 ügyfelünknek kellett volna elrepülnie.

A légi társaság alkalmazotjai ezt a változást csak pár órával az indulás előtt közölték velünk. Első ránézésre megoldhatatlan feladat, de a Focitournak sikerült.

„Kérem válasszanak egy másik járatot Angliába“

A lehetőség, hogy az ügyfeleink választhattak egy következő járatot nagylelkű ajánlatnak tűnik, de ezzel a légi társaság csak megszabadult attól, hogy megoldja az utasok problémáját.

Ebben a pillanatban mutatkoztak meg a tapasztalatok amit az utazási irodánk 8 év alatt gyűjtött, külömböző országokban. Szó szerint pár perc alatt intéztünk transzfert a bécsi reptérre, hogy onnan időben elrepüljünk Londonba, majd az Angol fővárosból tovább utazzunk csoportos transzferrel Manchesterbe. A végösszeg amit az utazási irodánk kifizetett, hogy eljutassa az ügyfeleit Manchesterbe meghaladta a 3.600.000,-forintot és kíváncsian várjuk, hogy a légi társasággal és a biztosítóval történő tárgyalások a kártérítéssel kapcsolatban milyen irányba fognak elindulni.

Ha nem is volt annyira kényelmes a gyorsan elkészített utazási B terv, a fő célt teljesítettük.

A Manchester United – Everton csoportos utazás a váratlan események ellenére meg lett tartva.

Wayne Rooney csereként visszatért az Everton szineiben az Old Traffordra ahol óriási vastapsal üdvözölték a legendás csatárt. A Vörös Ördögök 4:0 nyertek az Álmok Színházában és így a FociTour ügyfelei egy gólgazdag meccsen vehettek részt.

  

Másnap egy stadiontúrát is megszerveztünk, sőt pár futbalrajongó átugrott Liverpoolba egy következő Premier League mérkőzésre.

Miután kiderült, hogy törölték a járatunkat Angliába, úgy nézett ki, hogy az álmok nem teljesülnek, és egy végtelen huzavona következik a biztosítóval. Ennek ellenére az ügyfeleinknek egy életre szólló élményben volt részük úgy, hogy a légi társasággal és a biztosítóval az utazási irodánk fog továbbra tárgyalni. Az új repülőjegyek és a transzferek árát a focitour kifizette és így nyugodt lélekkel kijelenthetjük, hogy 40 elégedett ügyféllel gyarapodott az utazási irodánk.

Elégedett ügyfelünk visszajelzése:

„Jó napot kívánok,

A Manchester United – Everton csoportos kiránduláson vettem részt. Az utazás a lehető legrosszabbul kezdődött! Törölték a járatunkat Angliába, de az utazási iroda ügyes alkalmazotjainak köszönhetően a remény, hogy kijutunk egy United mérkőzésre tovább élt. Sikerült új repülőjegyeket szerezniük, elintézték a transzfereket és annak ellenére, hogy az utazás így jóval hoszabb volt, mindent érkeztünk és egyértelműen megérte. Az utazási iroda bebizonyítota, hogy mennyire fontos a számukra, hogy az ügyfeleik elégedettek legyenek. Bárcsak mindehol ilyen szolgáltatásokkal várnának. Idegenvezetés kitűnő, a belépőjegyek a mérkőzésre megfeleltek az elvárásainknak, maradandó életreszóló élmény. Biztos, hogy Önökkel utazok legközelebb is.“