Hova utaznál legszívesebben a BL-nyolcaddöntők közül?

Hamarosan folytatódik a világ egyik legközkedveltebb sporteseménye. A téli álomból ébredező Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a világ öt legerősebb ligájának csapatai néznek majd farkasszemet. Anglia, Spanyolország, Olaszország, Németország és Franciaország elit alakulatai szolgáltatják majd a – remélhetőleg – szemrevaló mérkőzéseket.

Az biztosan terítéken van, hogy a liverpooliak minden erejükkel megpróbálják megvédeni BL-címüket. Nagyon úgy néz ki, hogy Jürgen Klopp védencei elhatározták: megnyerik a PL-t, s pár mérkőzést akár be is áldozhatnak a BL miatt. Mi is lehet jobb egy trófeagyőzelemnél? Két trófeagyőzelem. Érthető, hogy az Anfield Road-ot birtokló csapat otthonába nem szívesen látogatnak az ellenfelek.

Diego Simeonenak nyáron meg kellett válnia Griezmanntól, s kissé át kellett reformálnia a csapatot, de eddig nincs nagyobb oka a panaszra. Lesz esélye az Atletico Madridnak a Vörösök ellen?

Akciós ajánlatunk: Atlético Madrid – Liverpool ( repülővel), 2020. február 17 – 19. 

A Barcánál utoljára öt évvel ezelőtt, 2015-ben örülhettek BL-trófeának, azóta nem termett babér a katalán csapatnak ebben a kupasorozatban. Leo Messi vajon képes lesz újra győzelemre vezetni csapatát? Ehhez először a Nápoly csapatán kell túljutni, akik jelenleg a Seria A középmezőnyében menetelnek.

Akciós ajánlatunk: SSC Napoli – FC Barcelona ( repülővel), 2020. február 24 – 26. 

Visszavágó: FC Barcelona – SSC Napoli ( repülővel), 2020. március 18 – 19.

Ha Pep Guardiola ismét nem nyer a Cityvel, elképzelhető, hogy visszatér Barcelonába? A Premier League-ben csupán másodhegedűsök a Pool után, szóval egyértelmű náluk is, hogy melyik kupára fájna a foguk leginkább. Nem is lehet megmondani, mit is kéne a manchesterieknek csinálni: jobban taktikázni, vagy megvárni, amíg a szerencse melléjük szegődik?

A Real Madrid háza táján semmi sem lehetetlen. Egyetlen klubnak sem volt még ilyen erős “románca” a BL-sorozattal, mint a Királyi Gárdának, mégha csupán a tabella második helyéről is szerezték meg a továbbjutást. Soha nem szabad alulértékelni azt a csapatot, amely már 13-szor elhódította a BL-címet.

Ajánlatunk: Real Madrid – Manchester City (repülővel), 2020. február 26 – 27.

Visszavágó: Manchester City – Real Madrid (repülővel), 2020. március 16 – 19. 

Az utóbbi évtized legsikeresebb francia csapataként a PSG-t tartják számon. Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy a Neymar-Mbappe párosnak ez az utolsó lehetősége arra, hogy közösen nyerjenek valamit. Ugyan csoportelsőként jutottak tovább, ám a kieséses szakasz korántsem olyan egyszerű, mint azt gondolnánk.

Komplett ajánlat a Bajnokok Ligája utazásokra és belépőjegyekre 

A Juventus körül csak úgy izzik a levegő. C.Ronaldo érkezése, és a legendás Buffon a padon eléggé nézőcsalogató. Az edzők többnyire a BL-ben való sikertelenség miatt cserélődnek, s a kérdés csupán annyi, hogy mikor törik meg végre az átok?

Lewandowski már annyi gólt szerzett a Bayern München színeiben, hogy lassan már az UNESCO világörökségei közé is beszámítható. A Frank Lampard vezette Chelsea a Valencia mögött jutott tovább a nyolcaddöntőbe. Lampard játékosként 13 trófeát nyert a Chelsea-vel, most vezetőedzőként is sikerre vezetheti a londoni csapatot.

Ajánlatunk: Chelsea – Bayern München (repülővel), 2020. február 25 – 26. 

Az Atalanta Bergamo hihetetlen továbbjutása mondhatni az idény meglepetése. Az első három mérkőzés után nem jósoltunk hosszú jövőt nekik, végül az utolsó fordulóban kiharcolták a továbbjutást. És mi is a legjobb ebben? Az, hogy a hazai mérkőzéseiket egyenesen a San Siroban játsszák.