Hiányzik a Bajnokok Ligája? Most ingyenesen nézheted vissza az emlékezetes meccseket.

Ingyenesen, kiváló minőségben és vágatlanul. Az UEFA TV ingyenes hozzáférést biztosít számos régebbi felejthetetlen Bajnokok Ligája és az Európai Liga videófelvételhez. A futballszurkolók néhány európai bajnoki párbajt is újra végigszurkolhatnak a képernyők előtt. 

Elég ellátogatni ERRE az oldalra, rákattintani a megtekinteni kívánt mérkőzésre, bejelentkezni (pl. a Google-fiókon keresztül), és kezdődhet is az időutazás. (nagyjából 40 mérkőzésből áll az archívum) A szolgáltatás videótartalmai regisztrációhoz kötöttek, utána ingyenesen nézhetőek.

Ajánljuk a következő mérkőzéseket:

FC Barcelona 6:1 PSG

A Barcelona hazai pályán egy őrült mérkőzésen 6-1-re legyőzte a Paris Saint-Germaint a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így a spanyol bajnoki címvédő minden idők legnagyobb fordítását produkálva bejutott a legjobb nyolc közé. Ebben segítette őket a két büntetőrúgás és a két pontos találat a hosszíbbításban.

Manchester United 4:3 Real Madrid

A 2003-as klasszikus. A Manchester United csapatát akkoriban olyan focicsillagok erősítették mint: Beckham, van Nistelrooy, Ferdinand, Barthez. A Real Madrid színeiben állt pályára Ronaldo, Figo, Zidane, Makelele.

A nézők 7 gólos parádés mérkőzést láthattak, melyet Ronaldo gólja indított be. Az angliai visszavágón legalább kétgólos előnyt kellett szereznie a vörös ördögöknek, hogy továbbjussanak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből.

Liverpool 4:0 Barcelona

Amikor a Barcelona 3:0-val megnyerte az elődöntő első találkozóját, borítékolható volt a végső győzelem. A Liverpool azonban csodát vitt véghez a Camp Nouban. Jürgen Klopp a legnagyobb sztárjai nélkül 4-0-ra verte a katalánokat és bejutott a BL-döntőbe. Roberto Firmino, Naby Keita, és Mohamed Szalah nem vehetettek részt a párharc második mérkőzésén, a túloldalon ellenben Valverde legerősebb kezdőjét küldte pályára.

A cserecsatár Divock Origi találatával már a 7. percben közelebb kerültek a Barcelonához, s innen nem volt már ki megállítsa Klopp masináját.


FOTO: AFP/Bangkok Post