„Felismered a BL-győztest?” nyereményjátékunk részletei

Olvasási idő 5 perc

Február közepét sokatok (inkább a hölgy követőink 🙂 ) a Valentin-nap miatt várja, de a a futball ínyencek mást ünnepelnek ilyenkor. Ugyanis a Bajnokok Ligája visszatér az egyenes kieséses szakasszal. Hurrá! Íme egy összegző blog arról, hogy ki kivel és mikor fog játszani. Tartsd fejben, és amíg várakozol az izgalmas küzdelmekre, addig csatlakozz nyereményjátékunkba a Facebook oldalunkon.

7 feladvány, 3 nyertes és 1 hétig zajló nyereményjáték

Hét nappal vagyunk a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának kezdete előtt. Ennek öröméből készítettünk nektek egy nyereményjátékot a Facebook oldalunkon „Felismered a BL-győztest?” szlogennel.

A játék február 18-án, pénteken ér véget és ezután sorsoljuk ki a nem egy, nem kettő, hanem a három nyertest. A nyereményeket jó szokásunkhoz híven az FBT Fanshopból ajánljuk fel.

A nyerteseket azok közül fogjuk kiválasztani, akik mind a hét feladványban részt vettek, és természetesen helyesen oldották meg azokat. A játék nem bonyolult. 🙂 Szerdától keddig (február 9 – február 15) minden nap közzéteszünk egy-egy képet, amelyen fel kell ismerni egy híres focistát.

A nyeremények 

1. díj: szurkolói sál + zokni + szájmaszk
2. díj: szurkolói sál + zokni
3. díj: szurkolói sál vagy zokni vagy
szájmaszk

 

És most egy kis emlékeztető, milyen meccsekre számíthatunk az egyenes kieséses szakaszban. Ne felejtsd el, hogy utazási irodánknak köszönhetően mindegyiket láthatod élőben is!

További érdekességek és nyereményjátékok a sport világából a Facebook oldalunkon: @FociTour.hu

Nyolcaddöntő párosítások

SPORTING LISSZABON – MANCHESTER CITY

A Pep Guardiola vezette Citizens tavaly a második helyen végzett a BL-ben, idén vajon sikerül az első helyet megszerezniük? A Man. City egyértelmű befutónak tűnik a Sporting ellen, de azért nem árt vigyázni a portugálokkal. A mesterlövész Haaland vezetésével a Dortmund pont a lisszaboni csapat ellen esett ki a csoportkörben.

Mérkőzések időpontja: február 15. Lisszabon, március 9. Manchester

PSG – REAL MADRID

A legizgalmasabbnak ígérkező párosítás. Az egyik óriás rögtön az első forduló után búcsúzik. Kár, hogy sérülés miatt valószínűleg nem láthatjuk Sergio Ramos, a „fehér balett” egykori kapitányát a pályán.

Mérkőzések időpontja: február 15. Párizs, március 9. Madrid

SALZBURG – B. MÜNCHEN

Első ránézésre egyértelmű a továbbjutó, de az osztrák liga jelenlegi vezére azért keményen odateszi majd magát a bajor gépezet ellen. A Salzburg bár nem játszott olyan nagy csapatok ellen a csoportkörben, mint a Bayern, de a Sevillát és a Wolfsburgot, valamint a Lille-t is sikerült legyőznie.

Mérkőzések időpontja: február 16. Salzburg, március 8. München

INTER MILAN – LIVERPOOL

Az olasz verseny éllovasa Jürgen Klopp csapata ellen, amely a Citizenshez próbál felzárkózni a Premier League-ben. Az Inter tavaly még a rájátszásig sem jutott, a Liverpool pedig idén tovább akarja vinni, mint tavaly a negyeddöntőig. Ti kire voksoltok?

Mérkőzések időpontja: február 16. Milánó, március 8. Liverpool

CHELSEA – LILLE

Sikerük a Chelsea-nek a bajnoki címet megvédeni? Ez egy valóra vált álom lenne a londoni drukkereknek. A Premier League-ben már nem fog összejönni a trófea, de csodák mindig történhetnek- ilyen a foci 🙂 A Lille mindenesetre nem jelenthet nehéz akadályt a londoni csapatnak, a francia bajnokságban Jocelyn Gourvennec edző együttese a tabella közepén lavíroz.

Mérkőzések időpontja: február 22. London, március 16. Lille

VILLARREAL – JUVENTUS

A „Sárga Tengeralattjáró” az előző szezonban az Európai Ligában aratott diadalnak örülhetett, és most a Bajnokok Ligájában szeretne minél tovább bent maradni. A spanyolok számára nem kellene leküzdhetetlen akadályt jelentenie a Juventusnak, akitől már annyira nem kell tartani, mint tavaly, köszönhetően C.Ronaldo távozásának is.

Mérkőzések időpontja: február 22. Villarreal, március 16. Torino

BENFICA – AJAX

Érdekes párharcnak nézünk elébe, amelynek első ránézésre nincs egyértelmű befutója. Papírforma szerint azonban a holland bajnokság éllovasa enyhe elsőbbséget tudhat magáénak. Az Ajax nem veszített pontot abban a csoportban, amelyben a Sporting Lisszabon, a Dortmund és a Besiktas volt a riválisa.

Mérkőzések időpontja: február 23. Lisszabon, március 15. Amszterdam

ATLÉTICO MADRID – MANCHESTER UNITED

A Real Madridnál eltöltött ideje alatt a portugál sztár számtalan csatát élt át Diego Simeone csapata ellen. Hogy sikerül a Vörös Ördögökkel helyt állnia a milliomos versenyben?

Mérkőzések időpontja: február 23. Madrid, március 15. Manchester

AJÁNLJUK:

Atlético Madrid – Manchester United, repülőút (2022.február 23-24.)
Atlético Madrid – Manchester United, belépőjegyek (2022.február 23.)
Manchester United – Atlético Madrid, repülőút (2022.március 14-17.)
Manchester United – Atlético Madrid, belépőjegyek (2022.március 15.)