Exkluzív nyereményjáték: a főnyeremény egy utazás a madridi El Clásicóra 2 fő részére

El Clásico – a leghíresebb rangadók egyike

A rivalizálás a Real Madrid és a Barcelona között talán a legnagyobb érdeklődést kelti ezen a bolygón. A Blaugranas Katalóniából és a Merengues a királyi Kasztíliából folytonos  harcban állnak egymással.

A két tábor ellenségeskedését az elmúlt években megpecsételte a versengés a két jelenleg legjobb játékos közt – Lionel Messi a Barca és Cristiano Ronaldo a Real csapatából.

Az El Clásicot kizárólag a Digi Sport 3 csatornáján vasárnap, április 23 lehet megtekinteni a Studio La Ligan belül 19.00-orai kezdettel vagy közvetlenül az Estadio Bernabeuban egy csodálatos két személyes utazás keretében.

el clasico barcelona real

Szeretne Ön is  elutazni a La Liga mérkőzésre a Real Madrid – FC Barcelona a DIGI Sport és a FociTour közreműködésével? Nem kell mást tennie csak SMS-ben elküldeni a helyes választ a következő kérdésre:

Az El Clásico történetében Cristiano Ronaldo rúgta a legtöbb gólt? Igen vagy nem? A választ erre a számra várjuk,  ha Szlovákiából ír:  6668, a 900 11 30-ra pedig, ha Csehországból.

A helyes válasz formája:

LL / / A, / / keresztnév és vezeteknev,  ha  igen

vagy LL / / N, / / keresztnév és vezeteknev,  ha  nem

A nyeremény tartalmazza: 2 jegy a meccsre, 2 személyes repulojegy, 2 reggeli, 2 szállas, biztosítás és idegenvezető.

real bernabeu

A sorsolásban szombat április 8. 12:00 óráig lehet résztvenni. Kérünk minden résztvevőt, hogy az SMS-t a megfelelő formában küldjék, tartalmazva a helyes választ. A sorsolásra az április 8-9.-i hétvégén kerül sor a DIGI Sport 3 csatornáján.

Az SMS ára 1,00 € (Szlovákia) és 30, – Kč (Csehország).

SMS-szavazást az  SMS, s.r.o., SVK és  Csehországban  az SMS, s.r.o., együttműködve az ATS Prahaval biztosítjuk.