El Clásico élménybeszámolónk Madridból

Olvasási idő: 4 perc

Tökéletes hangulatban készültek a meccsre a velünk utazó ügyfelek, hiszen a Real három gólt szerzett a Mallorca elleni győztes bajnokin, de a Bajnokok Ligája visszavágón fantasztikus küzdőszellemet bemutatva szintén három góllal terhelte a sztárokkal teletűzdelt PSG kapuját. A csapat így Európa legismertebb kupasorozatában a legjobb nyolc közé került.

Hadd élvezzék ki, a szezon végén szívesen visszavárjuk őket Madridba

Az El Clásicon a tabellát egyértelműen vezető pozícióból fogadták az örök rivális FC Barcelona csapatát. Pontbeli különbséget tekintve legutoljára a 2007/2008-as évadban volt több, mint tízpontos előnye a Királyi Gárdának a Blaugranassal szemben. A hangulat a meccs előtt remek volt, a végeredményt viszont mindannyian tudjuk…

Az alábbi fotó természetesen a meccs előtt készült, utána már maga az utazásnak is keserű íze volt, de ahogy egy Real-szurkoló hozzáteszi: „Hadd élvezzék ezt most ki a barcelonaiak, egyébként május 22-ére meghívom őket Madridba.” Május végén játssza ugyanis utolsó bajnokiját a Real Madrid a Betis ellen, a szurkolók ekkorra várják a bajnoki cím megünneplését is.

Tapasztald meg Te is Madrid hangulatát: Real Madrid – Betis Sevilla (repülővel)

A labdarúgásnak csodálatos hatása van a barátságkötésekre

Helyi csoportkísérőnk, Szandra már hosszú ideje dolgozik velünk Madridban, ügyelve arra, hogy ügyfeleink a lehető legnagyobb kényelemben élvezzék a város nyújtotta lehetőségeket – természetesen elképzeléseik szerint.

„Egy nagyszerű csoport gyűlt össze, akik jól érezték magukat, reggelig szórakoztak és élvezték a madridi hétvégét.” – Szandra

A futballon kívül tanúi lehettünk egy lánykérésnek is. Nem tudom, hogy a Real vagy a Barcelona szurkolói voltak-e (talán mindkettő), de kellemesen tarkította az utazást. A jó hangulat a váratlan eredmény ellenére is végigkísérte az utat.

Érdekességek és nyereményjátékok a sport világából a Facebook vagy az Instagram oldalainkon

Ezen a hétvégén néhány ügyfelünk megcsodálhatta a remek kilátást Madridra a Hotel Riuból, ami a 8. legmagasabb épület a spanyol fővárosban. Sok turista számára kedvelt és keresett hely, minőségi gasztronómiai élménnyel, rummal és magától értetődően Madrid látképével a köbön.

Az interaktív élményt kínáló szupermodern Atlético stadion 

A modern építészet rajongóit kellemesen meglepte az Atlético Madrid stadionja, a Wanda Metropolitano. Tökéletes kidolgozásával a stadiontúra során mindenki figyelmét felkeltette.

Különféle tevékenységeket kínálnak, kezdve a virtuális valóságtól és egy audiovizuális teremmel, ahol felhívhatsz egy kiválasztott Atletico játékost, aki mesél saját történetéről, a klub kötelékében eltöltött éveiről – nagyszerű! Kapusreflexeidet interaktív tábla előtt teheted próbára, ami jól meg tud izzasztani.

Néhány ügyfelünk kapva kapott az alkalmon, és ellátogatott az Atlético Madrid – Rayo Vallecano mérkőzésre is, ha már egyszer volt lehetőség gazdagítani a programot. A stadionban uralkodó hangulat remek volt.

Spanyolország mindennel, ami hozzá tartozik

A sporttúrák során az egyik legszebb dolog, hogy különböző barátságok és a történetek születnek spontán módon. Csoportkísérőnkkel is történt egy hasonló eset:

„Leültem a városban két orosz származású ember mellé és a fociról beszélgettem velük, meghívtam őket két sörre, ők ezt egy ingyen jeggyel viszonozták, mivel az ismerősük nem érkezett meg időben.”

Spanyolország atmoszférájához extra adagot adnak hozzá az utcai művészek, a zene és a szinte mindig nevető lakosok. Az emberek egyszerűen élvezik az életet – táncolnak, énekelnek, sangríát fogyasztanak és szó szerint a futballal kelnek és fekszenek.

Szeretnéd átélni egy hasonló madridi utazást? Már április 12-én indítjuk következő duplameccses utazásunkat az izgalmasnak ígérkező Real Madrid – Chelsea és Atlético Madrid – Manchester City mérkőzésekre.

Tarts velünk!