Egy utazás, több meccs – élménygazdag fociutak

Elutazni valamelyik top focicsapat mérkőzésére többe kerül, mintha az FTC – Újpest találkozójára látogatna ki az ember. Logikus. A két klub együtt nem fizet annyit a játékosoknak, mint például a Barcelona Coutinhonak egy hónapban, és a repülőgép sem annyit eszik mint egy dízel meghajtású Golf. Mégis hajlandóak vagyunk az életreszóló élményt megfizetni.

Mikor bevásárolni készülünk a vasárnapi ebédhez, nem indulunk útjára egyenként beszerezni az alapanyagokat, először a húst, 5 perc múlva a zöldséget, majd 10 perccel később a fűszereket. Ha egy helyen szerzünk be mindent, időt takarítunk meg, és pénzt is spórolunk. 

10 méteres közelségből látni kedvenc focistánkat és a lélegzetelállító stadionban megnézni egy világszintű focimeccset, nem mindennapi élmény. Mindezt sajnos csak két órán keresztül élvezhetjük, majd táplálkozhatunk az élményeinkből. A fanshopban egy havi fizetésünket költjük el a szuvenírekre, majd irány haza, vissza a valóságba. Jövőre, ha sikerül, újra visszatérünk. Adja Isten!

Egy legyet több csapásra

Nem lenne jobb, ha az álom folytatódna? Ha három napon keresztül minden napra jutna egy adag foci? Dehogynem! Miért elégednénk meg egy meccsel, ha van lehetőségünk többre is. A legjobb, hogy ezért nem kell újabb vagyonokat költenünk az utazásra.

Jeges találkozás New Yorkkal

Rögtön 3 alkalommal. A legnagyobb hoki sztárokat láthatja akció közben a városban, ami soha nem alszik. Mindehhez remek programok a Nagy Almában a FociTour csoportkísérővel.

A következő NHL meccseknek lehet részese az 5 nap alatt: New Jersey – Arizona, NY Islanders – Arizona a NY Rangers – Pittsburgh 

NHL Tripla mérkőzés New Yorkban

Róma – a romantikus történelmi város

Ideális választás a romantikus páros utazásra vágyóknak, akik szeretik megfűszerezni a városnéző kirándulást sport élménnyel is. Két Európa-liga mérkőzés és a látnivalókban gazdag Róma bizonyosan emékezetes kirándulásnak ígérkezik.

A római farkasok a Porto ellen és a Lazio-Sevilla mérkőzen felül lesz idő az olasz főváros megismerésére is a 4 nap alatt. Szívesen szolgálunk tippekkel és programmal az örök városban.

Dupla mérkőzés Rómában: AS Róma – Porto, Lazio – Sevilla

El Clásicoooooooo

A nagy érdeklődésnek örvendő El Clásico a Real és Barcelona között a spanyol fővárosban kerül megrendezésre márciusban. A világon több millió nézőt köt le a televízió elé. Legyen azon szerencsések között, akik élőben szurkolhatnak a Santiago Bernabéuban. 

A kirándulás alatt nemcsak egy Real Madrid meccsen szurkolhatnak, hiszen egy Bajnokok Ligája is belefér a programba, méghozzá az Ajax ellen. Vajon sikerül továbbjutnia a Realnak? Győzödjön meg róla Madridban!

Dupla mérkőzés Madridban: El Clásico és Bajnokok Ligája