Csatlakozzanak EB nyereményjátékunkhoz és nyerjenek egy magyar válogatott mezt!

Olvasási idő: 2 perc

A németországi kontinenstorna pénteken kezdetét veszi, ahonnan a magyar labdarúgók sem fognak hiányozni. Olvassák el cikkünket és csatlakozzanak utazási irodánk nyereményjátékához, amelynek nyertesei egy magyar válogatott mezzel lesznek gazdagabbak.

Kövessék közösségi oldalainkat, ahol további érdekességeket osztunk meg:

Facebook Instagram TikTok

Nyerjenek egy válogatott mezt a FociTour jóvoltából

Csatlakozzanak tippjátékunkhoz a 2024-es EB ideje alatt és nyerjenek egy magyar válogatott mezt! Az FT_Group nyereményjátékához ezen a linken keresztül tudnak csatlakozni!

Indul a nyár futballünnepe, amit egy tippjátékkal szeretnénk élvezetesebbé tenni. A torna hivatalos honlapján egy szuper tippelési felület is megtalálható, ahol akár egyéni csoportokat létrehozva lehet versengeni a többi tippelővel. A FociTournál éppen ezért úgy döntöttünk, hogy mi is létrehozzuk saját nyilvános ligánkat, ahová bárki be tud csatlakozni. Mivel ez egy közös kezdeményezés a többi országban is dolgozó kollégáinkkal, ezért Ausztriából, Csehországból és Szlovákiából is lesznek versenyzők.

Hogyan működik mindez

  1. Kattintsanak a fenti meghívó linkre, hogy csatlakozni tudjanak a ligánkhoz (a hivatalos honlapon előtte mindenkinek létre kell hoznia egy profilt, amibe be kell jelentkeznie).
  2. Tippeljék meg a mérkőzések pontos eredményeit és töltsék ki a tippmezőket.
  3. Válasszák ki azt a csapatot, amelyik a mérkőzésen az első gólt szerzi.
  4. Válasszák ki a mérkőzés első gólszerzőjét. Minden játéknapon egy ún. booster kártyát is felhasználhatnak.

A tippjáték teljes szabályzatát ezen a linken keresztül találják meg a hivatalos oldalon.

A kontinenstorna végeztével a legjobb 5 tippelőt válogatott mezzel jutalmazzuk. A táblázatban minden 50. helyezettre (50. hely, 100. hely, 150. hely, stb.) szintén jutalom vár.

A mérkőzés előtti tippeket bármikor megváltoztathatják egész az adott mérkőzés kezdetéig. Amint a mérkőzés elkezdődik, minden tipp zárolásra kerül. A tippeket akár egyszerre is kitölthetik, majd a bajnokság előrehaladtával módosíthatják.

A tippjáték 2024. július 14-ig tart.