BL-negyedőntők: Megkezdődott a harc!

A nyolc legjobb csapat továbra is harcban van a legszebb trófeáért. A United már kiesett, Chelsea-t elintézte Messi és a Tottenham végül meglepően kiesett a Juve taktikus csapata ellen. PSG sincs már a legjobb nyolc között, tehát most már tényleg csak a legnagyobb csapatokról van szó.

Real Madrid – Juventus

Sikerülhet Buffonnak végre megnyerni BL-t? A madridi együttes igaz szörnyen kezdte a szezon, de tavasszal úgy megy a játék mint a karikacsapás. Dybala és Ronald összecsapását nagy örömmel fogjuk figyelni.

Torinóban és Madridban is magas színvonalú meccs várható. Az egész menet Torinóban kezdődik, utánna pedig jöhet a Santiago Bernabéu. Egy kis statisztika – Ronaldo minden 64. percben képes gólt szeretni a Juventus ellen.

Liverpool – Manchester City

Klopp vs. Guardiola, Liverpool Manchester ellen, egy igazi angol rangadó! Az Etihad stadionban idén szinte lehetetlen leteperni a Citizens játékosait, de ha valaki képes arra, hogy több gólt is szerezzen, akkor az Momo Salah.

A BL-ben még soha nem találkozott ez a két csapat. Az utolsó 8 bajnokiból azonban 5x a The Reds csapata volt sikeresebb. Gegenpressing vs. modern tiki-taka. Ki lessz a sikeresebb?

FC Barcelona – AS Roma

Nem igazán lehet szó arról, ki is itt a esélyesebb. Nyáron azt mondták, hogy Neymar nélkül egy gyenge szezon vár a Barcára. Ez most per pillanatban nem teljesen így van, mivel hogy a blaugranas sikeresen menetel a La Ligában és a BL-ben is.

Jobb félni mint megijedni. A rómaiak tudják, hogy egy nagyon erős ellenfél vár rájuk, de biznak, hogy a Stadio Olimpico stadionban sikerülhet nekik meglepni az FC Barcelonát.

FC Sevilla – Bayern München

A Sevilla idén talán az eddigi legnagyobb meglepetést okozta Mourinho Manchestere ellen. Most egy nagyon jól játszó Bayern ellen kell bebizonyítaniuk, hogy nem volt az egész véletlen.

Biztos, hogy nem a legesélyesebbek közé tartozik a sevillai együttes, de senkit sem szabad lebecsülni. Április 3., 4., 10., és 11. – jegyezze meg ezeket az időpontokat. Megkezdődik a harc!

Az összes ajánlatunka megtalálja ITT.