A BL-nyolcaddöntő: Madrid a PSG, és Barca a Chelsea ellen!

Nyon ma újra Európa futball fővárosa lett. Egy kis város, ami évente csak egy párszor fontos, de amikor egy sorsolásról van szó, akkor itt meg ál az élet. Idén is fantasztikus meccsek várnak ránk a nyolcaddöntőben.

Már szokásosan színvonalasan teljesített Barca és Madrid is, a két meglepetés a City és PSG volt. A két milliárdos csapatnak nem okozott nagyobb gondot egy ellenfél sem. Nem szabad azonban elfelejteni az sem, hogy a Juventus és a Chelsea is jó erőben van.

Ez még nem minden. Klopp Liverpoolja, Mourinho Manchestere és Pochettino Tottenhamje is nagy remény lehet az összes angol szurkolónak. Sevilla és Róma most már csak meglepetést okozhat.

Bázel, Porto, Besiktas és a Shakhtar az olyan csapatok közé tartozik, melyeknél nem sok az esély arra, hogy tovább jussanak, de a foci néha nagy meglepetéseket tud okozni.

Egy szentációs meccs várható Párizsban, illetve Madridban is. Neymar és Mbappé meg akarják az egész világnak mutatni, hogy most rajtuk a sor és ők akarnak az új királyok lenni. Madrid ellen azonban ez nem lesz túl egyszerű.

Ha Neymar szeretné megnyerni az Arany labdát, a madridi csapatot le kell győznie. Itt most a lét a tét. Párizsban csak is a győzelem számít, de ez a mérkőzés Neymarnak is kinyithatja a kaput Madridba. Ha a PSG jut tovább, nagyon nehéz lesz megállítani a Franciákat, azonban ha a Madrid jut tovább, egy nagy probléma előtt fog állni a milliomos csapat.

Chelsea – Barcelona

Nem éppen imádja egymást ez a kép csapat. 2009, Iniesta gyönyörű gólja, Overbo hatalmas hibákkal híresedett, és még most is sok szurkoló nagyon mérges a bíróra.

Az edzők már változtak, de például Iniesta és Messi még most is fociznak. A Barcát idén nem tudta eddig senki sem megállítani a spanyol La Ligában, de most egy igazi szuper-csapat vár Valverde együttesére. A Chelsea fel van készülve!

Kellett a szerencse is

Az angolok idén nem panaszkodhatnak. A United Sevillába, City Portóba és a Liverpool pedig Bázelbe fog utazni. Nem rossz párosítások, de mindenki tudja, ki az esélyesebb. Tottenham Torinóban meg fog szenvedni, de ők sem maradnak esély nélkül. És a Bayern? Ott az talán nem is kérdéses.

Az ajánlatainkat a BL-mérkőzésekre itt találja.