Bajorok a PSG ellen Klagenfurtban!

Szinte véget sem ért a szezon és nekünk már most terveink vannak júliusra. Ilyen a foci. Ha idén nem volt sikeres, jövőre alakulhat teljesen máshogy a helyzet.

Vannak kupák, melyekben már a kezdetektől meg vannak a favoritok és nekik minden évben a végső győzelem a cél. A Bayern és a PSG idén tarolt a hazai versenyekben, de csak messziről figyelték a királyi gárdát, a Real Madrid háromszor egymás után meghódította a BL-t.

A párizsi álom

Párizsban azt szeretnék, ha a Ligue 1-on kívüli dominancián a BL-ben is sikerülne végre igazán jó eredményt elérni. Neymar és Mbappé már klasszis játékosok és segítségükkel bármire képes lehet a PSG. Unai Emery pár napja lett az Arsenal új edzője, a helyét pedig Thomas Tuchel vette át. Nagyon nagyok az elvárások, az tuti.

Nichts Neues

6 év és 6 Budesliga győzelem. Ancelotti, Guardiola vagy Hyenckes a világ legjobjai közé tartoznak így Münchennek nem volt igazán ellenfele. Habár a Dortmund gyakran megkínozta a nagy Bajor testvért, de Lewandowski és Neuer csapata ebben az évadban legyőzhetetlen volt. Most Niko Kovac veszi át a csapatot és mi kiváncsian várjuk, hogy lesz-e változás.

Több mint egy meccs

Klagenfurtban egy szép nyári napon két gigáns csap majd össze. Igaz csak egy gy felkészítő mérkőzésről van szó, de a két csapat kerete annyira bőséges, hogy bárki játszik majd, érdekes mérkőzés várható.

francia vagy a német bajnok lesz majd a győztes? Utazzon velünk Klagenfurtba és élvezze a hangulatos meccset.