Bajnokok Ligája döntő – három életre szóló élmény

Majdnem minden szurkoló álma, hogy életében legalább egyszer élőben lásson egy jó kupa meccset. Az, hogy az Ön álma Frankfurtba, Nápolyba, Madridba vagy Londonba irányul, már mindegy.

A széles keretű ajánlatok végett néha nehéz is választani. Mai nap lehet, hogy még munkába ül, de holnap már egy La Liga vagy Premier League meccset élvezhet.

Viszont a Bajnokok ligája döntője… az már nem kis dolog. Egy igazi 5 csillagos élmény.

real madrid cr

A legjobbak

A Bajnokok ligája himnusza egyszerű és gyönyörű egyaránt. A szövegírónak nem kellet rajta nagyon sokat dolgoznia, mivel hogy csak két dolgot árul el nekünk. Ez a foci világ legnagyobb eseménye és a legjobb csapatok vesznek benne részt. Többet nem is kell róla tudni.

A döntő? Az már csak a hab a tortán!

És hogy mit jelent az, hogy az utolsó percben? Ebben az, esetben egy hónappal a meccs élőtt. Drága hamisítványokat a stadion közelében biztos hogy nem éri meg vásárolni!

Idén a döntő Kijevben lesz.

Ha megszeretné lepni férjét, párját, jegyesét, fiát, apját vagy Önmagát egy kitűnő felejthetetlen foci élménnyel, ez az Ön arany belepője a foci történelembe. Ez egy olyan típusú ajándék, amivel nem lehet semmit sem elrontani.

A döntő a csodák lehetőségé

Mindent vagy semmit. Itt már nincs lehetőség hibákra, mivel hogy már nem lehet őket kijavítani. A foci gyakran itt írja a legszebb történeteit. Néha gyönyörű a tévé előtt is ilyesmit átélni, de hogy milyen lehet a stadionon?

Elképzelhetetlen. Igaz, ez a mérkőzés nem tartozik a legolcsóbbak közé, de ez nem az Alsó Marikai polgármester kupájáért zajlik. Ahogy a fociban szokták mondani: A jó játékosok nem olcsók és az olcsó játékosok nem jók.

Emlékeznek még mi történt 1999-ben? A barcelonái döntőben Teddy Sheringham és Ole Gunnar Solskjaer törték el a Bayor szurkolók szívétt, mivel hogy a Manchester United győzött.

3 évvel később hatalmas gólt rúgott Zizou a döntőben…

A következő fantasztikus élményre se kellett sokat várni. Isztanbulban a félidő után az AC vezettet 3:0-ra, és a Liverpoolnak már alig hitt valaki.

A The Reds szurkolói azonban az első félidő után is kórusban dalolták a You will never walk alone című himnuszt. Ami után mindenki tudja, hogy mi történt…

Ki tudja, hogy milyen lett volna az Arsenal jövője, hogy ha a 2006-os döntőbe nem sikerült volna Julianno Bellettinek váratlanul gól szereznie.

A foci történetének egyik legnagyobb meglepetése a Chelsea győzelme a Bayern ellen. Mindez Münchenben játszódott le abban a szezonban, mikor a The Blues csapatát az ultra defenzíven gondolkozó Roberto Di Matteo vezette. A mecset a csatár Didier Drogba dirigálta, és a Chelsea kapujában pedig Petr Čech varázsolt.

Ha a nagy fordulatokról beszéllünk, akkor nem feletkezhetünk meg arról a döntőről, amely a Real Madridnak a tizedik (La Décima) győzelmét jelentette a bajnokságban. Főszerepben Sergio Ramos és a 93. perc.