Az El Clásico, ami akár két hónapig is elhúzódhat

Az El Clásico többekközt arról híresült el, hogy két héten keresztül zajlanak körülötte az események. Egy héttel a mérkőzés előtt már átrágják magukat a csapatok a felálláson, a stratégián, a mérkőzést követő héten pedig kiértékelik a teljesítményeket és az eredményt. Ez idén ősszel tovább fog tartani.

Katalónia lakosságának jelentős része és a helyi politikai vezetők már régóta igyekeznek elcsatolni Katalóniát Spanyolországtól. A változást diplomáciai szinten és az utcákon is akarják, ez pedig további tüntetéseket von maga után.

A zúgolódások fenyegetést jelentenek a legnagyobb spanyol derbire is, az FC Barcelona – Real Madrid között (2019.10.26.). A mérkőzés helyszínét és időpontját a La Liga vezetősége fogja megerősíteni az elkövetkező napokban.

A FociTour.hu partnersége az FC Barcelona klubbal és a sokéves tapasztalat a barcelonai szolgáltatókkal garancia az utazási irodánk minden ügyfelére nézve. A mérkőzés dátumának végleges megerősítése után megoldással szolgálunk minden olyan ügyfelünk számára, akik a mérkőzésre az eredeti dátummal megerősítve jelentkeztek be. (2019.10.26.)