Az a hír járja, hogy az AUDI kupáért a Liverpool, Atlético, AC Milan és a Bayern fog harcba szállni

Minden két évben a kiválasztott csapatok harcba szállnak az első kupáért a szezon kezdete előtt. Idén se lesz ez máshogy és mivel a Liverpool és az Atlético Madrid is megerősíteték a részvételüket most se lesznek csalódottak a szurkolók.

Bajorország központjában ezúttal a piros szín fog uralkodni. Szurkolók ezrei fogják ellepni Münchent, hogy élőben láthassák kedvenceiket még a következő szezon előtt. Újonnan igazolt játékosok és frissen kipihent sztárok kar nyújtásra!

Utoljára két fiatal utasunknak sikerült egy-egy értékes selfiet készíteni SergioRamosal és James Rodriguezal.

selfie audi cup selfie audi cup james

A legnagyobb esélyes biztos a müncheni csapat lesz. A Bayoroknak négy alkalomból háromszor sikerült megnyerni a kupát. Németország legerősebb csapata már talán nem is lehet dominánsabb, de ennek ellenére minden évben több kiváló tehetséget igazolnak.

Idén Xabi Alonso és Philipp Lahm is bejelentették, hogy ez az év lesz az utolsó sikeres pályafutásukban, szóval a Bayernnek új erőforrások után kell nézni.

A Bayern már most tele van kitűnő játékosokkal mint Lewandovski, Hummels, Boateng, Neuer vagy Thiago, azonban nyáron lehetséges, hogy a hatalmas tehetség Julian Brandt is Münchenbe igazol. Szó van Piotr Zielinskiról Nápolyból és pletykákat hallani arról is, hogy James Rodriguéz szeretne csapatot váltani.

A tárgyalások folytatódnak

Az nem kérdéses, hogy a hazai szurkolókon kívül a Liverpoolból érkező angol drukkereknek lesz a legerősebb táborjuk. Akár hol is játszik az Angol csapat, mindenhol biztosak lehetnek abban, hogy kitűnő támogatást kapnak, mivel hogy Liverpool szurkolót az egész világon találni lehet.

Klopp vezetése alatt a Liverpool újraéledt és az elit közé visszajutás már biztosan nem fog sokáig tartani. A Coutinhot és Firminot körülvevő csapat azonban még egy pár jó játékost biztos igényel.

Szóba jött már a Southamptoni Virgil Van Dijjk, vagy Lyon sztárja Alexander Lacazette. Ki tudja, lehet hogy az isteni Stevie Gerard is pályára lép, mivel hogy az egyik ausztráliai Liverpool meccsre már oda ígérkezett.

Az Atlético Madrid a világ legbalszerencsésebb csapatai közé tartozik. A bajnokságban a legerősebbekkel csatáznak és az egyik ezek közül már háromszor, nem sokkal a győzelem előtt, ütötte ki őket a Bajnokok ligájából is.

Egy csoda lesz, hogy ha a Los Colchonerosnak sikerül továbbra is megtartani Griezmannt, illetve Oblakot, azonban Diego Costa szívesen visszatérne Madridba.

Az AC Milano sikeresen túl van a purgatóriumon és az európai elithez szeretne újra visszajutni.  A pénz többé nem gond. Fabregast a Chelsea-ből, Sissokot Tottenham-ből, Memphis Depayt, Auriert, vagy Thiago Silvat is emlegetik. Az AC szurkolókra izgalmas idők várnak és nekünk lehet hogy lehetőségünk lesz arra, hogy megismerjük az új csapatot.

cesc

Az is lehet, hogy a döntőbe a Liverpoolal együtt jutnak be és mink újra egy gyönyörű foci meccset láthatunk.

Münchenben foci láz lesz, az biztos. Fantasztikus csapatok Európából, egy csomó szurkoló, sok jó étel és ital, ezek felett meg persze a jó hangulat. Nem a győzelem a fontos hanem jó focit látni. A szezon közepén biztos nem lesz lehetőség arra, hogy ilyen jó csapatokat lássunk ilyen jó áron!

Itt található az összes ajánlatunk az Audi kupára.

audi-cup-2013-70_1000