Audi-kupa 2017: Münchenbe tart az SSC Napoli és a Liverpool is

A nyár legizgalmasabb tornája már közeledik. A két-napos Audi-kupa augusztus 1. kezdődik, és már nem egy felnőt vagy gyerek alig várja. Nem is csoda, mivel hogy egy helyen lesz négy világklasszis csapat.

Az Audi-kupára csak a legjobb csapatok szoktak meghívót kapni. Nem véletlenül tartják ezt a nyár legszínvonalasabb kupájának. Idén a Bayern az Atlético Madrid, FC Liverpool és SSC Napoli ellen fog pályára lépni.

marek hamsik neapol akcia gol

A legjobbak közé tartozik

„Már másodszor veszek részt az Audi-kupán. Nagy focirajongó vagyok, és már sok országot megjártam, sok focit láttam, de az Audi-kupa a legjobbak közé tartozik, az biztos,“ mondta Mokos Marián. Tovább azt is magyarázza, hogy Münchenbe nem félgőzre fognak játszani a csapatok, és hogy nagy lesz ott a show-műsor. Hogy ha egy kis szerencséje lesz, akkor még fényképet is készíthet a kedvenc sztárjával. „Az Audi-kupát nem én fedeztem fel, hanem a 15-éves fiam. Igazság szerint, ő is döntötte el azt, hogy megyünk,“ tette hozzá a Liverpool és Real Madrid szurkoló, aki már nagyon örül arra, hogy saját szemével láthatja Jürgen Kloppot.

Liverpool-v-Man-Utd8 anfield

A pozitívumok: foci és a város

A torna egész célja az, hogy mindenki jól érezze magát. Az eredmény nem olyan fontos. A játékosok itt igazán a maximumot adják ki magukból, és ezzel az Audi-kupa egy vonzó esemény mindenkinek, aki szereti a focit,“ fűzte hozzá Očenáš Matej, a FocitTour.hu társtulajdonosa.

audicup mnichov allianz arena

A sikeres utazási iroda az Audi-kupára indít gyerekek számára is autóbuszokat. München igazán nincs olyan mesze és a jó focin kívül sok mást is lehet ott látni. A várost az építőművészet, tudomány, technológiai újítás és turizmus fővárosának is szokták nevezni.

mnichov-panorama

Az összes ajánlatunkat az Audi kupára Itt megtalálják.