Anthony Joshua + Premier League: Egy kihagyhatatlan lehetőség

Olvasási idő: 4 perc

Bár Anthony Joshua és Jermaine Franklin mérkőzésére április 1-én kerül majd sor, az összecsapás nem holmi bolondok napi tréfa lesz. Az 2000-res egyik legjobb angol bokszolója egy veszélyes amerikai ellenféllel csap össze a londoni O2 Arénában, ahol az élvonalbeli bunyósok közé kerülhet. Londonban pedig, ahogy azt már megszokhattuk, több tennivaló és program várja majd az odalátogatókat.

Kövesd közösségi oldalainkat, ahol további érdekességeket osztunk meg.
Facebook és Instagram

Joshua ott lép ringbe, ahol nem szokott veszíteni

Az AJ becenévre hallgató népszerű bokszoló nyolcadik összecsapásán vesz majd részt az O2 Arénában. Az előző hetet mind megnyerte, a helyszín fekszik neki, és ezzel ő maga is tisztában van. Pályafutása során 27-szer boxolt eddig, 24 alkalommal győztesként távozott, s mindössze háromszor kapott ki. Nem beszélve arról, hogy 22 mérkőzésen KO-val ütötte ki ellenfelét! A watfordi születésű, jelenleg 33 éves bunyóst számos kritika érte az elmúlt években formahanyatlása és nem meggyőző teljesítménye miatt. Most azonban ismét hazai pályán kell megküzdenie a győzelemért, ám a szurkolóktól kapott támogatás még mindig erősebb, mint a kritikusok negatív megjegyzései.

Gála dátuma: 2023. április 1. (O2 Aréna, London)

forrás: boxing-social.com

Nem Jermaine Franklin a párbaj favoritja…

…ám természetéből adódóan őt ez cseppet sem fogja zavarni, s győztes mentalitással lép majd a ringbe. A 29 éves, Michigan állambeli Saginaw-ból származó bokszoló pályafutása során eddig 22 profi mérkőzést vívott, s csak egy esetben talált legyőzőre, a többin az ő kezét emelték magasba. Londonban előnyére válhat, hogy nem nehezedik majd rá nagy médianyomás, ráadásul Franklinnek nincs veszítenivalója Joshua ellen. Értékes skalpot szerezhet brit földön, s legrosszabb esetben is ott lesz az esemény középpontjában, nem beszélve arról, hogy tekintélyes összeg üti majd a markát.

A foci és a boksz kombinációja

London elkötelezett a sport iránt, hiszen a labdarúgás és a világ legjobb bajnoksága, a Premier League nagy szerepet játszanak az Egyesült Királyság fővárosában. Egy Temze partján töltött hétvégén pedig nemcsak a rangos bokszmérkőzést, hanem a világ legnézettebb sportágát is elcsípheted. De melyik stadiont válasszuk? Számos lehetőség van, ami egyáltalán nem meglepő. Joshua és Franklin mérkőzésének hétvégéjén ugyanis négy Premier League-meccs is lesz Londonban.

A hosszú évek után ismét bajnoki címért harcoló Arsenal a Leeds Unitedet fogadja majd hazai pályán. Az észak-angliai klub hol jobb, hol rosszabb teljesítményt nyújt, ám mérkőzésein mindig történik valami. A West Ham United a Southampton ellen lép pályára a London Stadionban. Bár a szezon előtt nem volt várható, most már kijelenthetjük, hogy ez lesz az egyik kulcspárharc a bentmaradásért folytatott küzdelemben.

A Crystal Palace a Selhurst Parkban a Leicester City-t fogadja, a gondokkal küszködő Chelsea pedig a birminghami Aston Villa ellen igyekszik majd megszerezni a három pontot. A Villa edzője, Unai Emery mindig előrukkol valamivel a favoritok ellen, így az AVFC egészen biztosan nem adja majd olcsón a bőrét a Stamford Bridge-en sem.

Választható mérkőzések:

Arsenal – Leeds (április 1. 16:00)
Crystal Palace – Leicester (április 1. 16:00)
Chelsea – Aston Villa (április 1. 18:30)
West Ham – Southampton (április 2. 15:00)

Az angol fővárosban egyébként több alternatíva is van a hétvégére. A futball és a boksz kombinációja mellett London olyan nevezetességekkel és helyszínekkel csábítja az odalátogatókat, mint a Tower Bridge, a Big Ben, a Picadilly Circus, a Trafalgar Square, vagy a stúdió, ahol az ikonikus Harry Potter filmeket forgatták.

Igen, jól hallottad: akár két nap alatt is életre szóló élményben lehet részed Londonban!

🥊 BOX: JOSHUA vs FRANKLIN (repülővel) 239.000 forinttól