Állati betolakodók a gyepen

Kapcsolj ki, s felejtsd el a fekete péntek hatásvadász akciókat! Nálunk egész évben vannak kedvezmények, árengedmények, ezért úgy döntöttünk, hogy ma szórakoztató tartalommal tesszük szebbé a napodat.

Nyereményjáték: Van otthon sportoló háziállatod? Oszd meg velünk a Facebookon, s nyerj! 

Gary Lineker az egykori remek angol válogatott csatár ma már igazi megmondóember, a szakkommentátor híres a tweetjeiről.  Így szól Gary híres futballtörvénye: „A foci egy olyan játék, amit huszonketten játszanak 90 percen keresztül, és mindig a németek nyernek.” Néha azonban váratlan betolakodók is beavatkoznak a játékba…

Támad a nyest

2013-ban a Zürich-FC Thun mérkőzés közepén egy nyest rohant be a pályára. Azonnal megmutatkozott villámgyorsasága, s csupán Loris Benito védő tudott vele lépést tartani. Loris látványos védéssel elkapta a nyestet, majd levitte a pályáról. A nyestnek ez azért nem tetszett annyira, aki ezt követően átment Suarezbe és megharapta Lorist. A második menekülési kísérletét már a kapus hárította.

Cica az Anfielden

Volt idő, amikor a liverpooliaknak olyan káderük volt, hogy már a helyi macskák is azt hitték, kevés is elég, s egyből a kezdőben találják magukat. Az akkor még a Tottenham csapatát erősítő Luka Modric is szemtanúja lehetett, ahogy egy ártatlan cica szalad be a pályára, majd pihen meg a gyepen. A biztonságiak végül épségben “kivezették” a négylábú Jimmy Jump imitátort.

Lengyel-liga-kutyus

“Fiúk, fiúk! Hé, valaki dobjon már nekem egy botot, hagyjátok a fenébe a labdát és játsszatok velem!” – gondolta az a kutyus, aki a lengyel bajnokságban rohant be a pályára. Biztosan tetszett neki a szituáció, hogy ekkora területen rohangálhat, s hogy a végén egy megérdemelt simogatást is kap a kapustól.

A Goodison Park macskája

A mai napig nem tudjuk, hogy a liverpooli fogadási maffia macska-ügyosztályának beépített ügynöke lehetett-e az a cica, amely az Everton otthonában bukkant fel. Jött, látott és győzött: a futballrajongók körében sikeresnek bizonyult a hadművelet.

Touchdown mókus-módra

Nem pont az a futball, amit mi hagyományosan annak hívunk, de az amerikai változatnak is megvannak az állat-rajongói. Egy mókus minden erejét feláldozta azért, hogy az egyik legemlékezetesebb touchdown-t “produkálja” az NFL történetében.

James Rodriguez szöcskéje

Alighanem a világ leghíresebb rovarává avanzsálódott az a szöcske, amelyik James Rodriguez által lett ismert. A 2014-es futball vb-n, a Brazília-Kolumbia negyeddöntőben különös eseménynek lehettünk szemtanúi: a kolumbiai eredményesen elvégzett büntetője után egy óriásszöcske repült a futballista karjára.

Tehén Bulgáriában

Már a felkészülési mérkőzések sem ugyanolyanok, mint régen… Amikor egy tehénlegelő van a pálya mellett, akkor mi mást lehet tenni, mint megvárni, hogy a jószág arrébb szegődjön.

Foci vagy kakasviadal?

Ha nem potyognak a gólok, akkor ide más hősök kellenek. Úgy néz ki, hogy közönség jobban élvezte a kakas produkcióját, mint magát a futballt…