Ajándékötletek a közelgő ünnepekre kis és nagy focirajongóknak

Olvasási idő: 5 perc

Sokan megfeledkeznek róla, hogy a Mikulás is jó alkalom arra, hogy valami eredetit vagy valami maradandót ajándékozzon a megszokott helyett. A Mikulást nemcsak gyermekkorban szokás ünnepelni, hiszen a felnőttek is örülnek egy-egy apróságnak, főleg, ha az a kedvenc sportjukkal kapcsolatos.

1.  Focis zokni stílusosan

Egy másik nagy klasszikus. Igen, a zokni. 🙂 Praktikus és napjainkban nagyon divatos kiegészítője mindenkinek. A vidám zoknik után most itt vannak a focis zoknik is.

Kinek ajánljuk? – egyértelműen mindenkinek, hiszen zoknira mindenkinek szüksége van. azért legalább legyen 36-os vagy nagyobb lábmérete. 🙂

A teljes kínálatot 2790 Ft-tól ITT találja.

focitour_zoknik

2. Kötött szurkolói sálak a hidegebb időkre

Most jött el igazán az idő, hogy hordhassuk a kötött és meleg sálat, amin ott díszeleg a kedvenc csapat logója. Szinte törvényszerű, hogy legalább egy kötött holmi legyen a karácsonyfa alatt. Ha teszünk bele egy kis csavart, és a karácsonyfa helyett a csizmába csempésszük, ráadásul a focis sálat, akkor nem a szekrény mélyén fog nyugodni örök életre, hanem új tulajdonosa egyik kedvenc kiegészítője lesz.

Kinek ajánljuk? – nőknek, férfiaknak és gyerekeknek, akiknek még hiányzik a focis kiegészítőik közül a sál

A teljes kínálatot 3190 Ft-tól ITT találja.

kötött_szurkolói_sálak

 

3. Ajándékutalvány = felejthetetlen élmény 

A legjobb ajándék az élmény. Egy életre szól az emléke. Csak elég, ha megmondja nekünk az ajándékozott a kedvenc csapatát, és mi akcióba lendülünk, és teljesítjük a kívánságokat. Bármilyen összeget is szán az utalványra, biztos találunk módot a beváltására.

Kinek ajánljuk? – ünnepeltek, fociőrültek, gyerekek, felnőttek

Az ajándékutalvány felhasználásáról ITT tudhat meg többet.

utalvany

4. Cristiano Ronaldo és Lionel Messi -élőben

Ajándékozza annak élményét, hogy a világ két legjobb futballistáját láthatja élőben a szerette. Garantáltan nincs ennél jobb ajándék. Ezt már többször is hallottuk. 🙂

Messi nyáron a PSG-hez szerződött, CR7 pedig visszatért korábbi csapatához Manchesterbe. Nem jártunk ezzel rosszul mi szurkolók sem, hiszen Párizs varázslatos, Manchester pedig egy igazán pezsgő város, gondoljunk csak a pubokra, steakezőkre, autentikus városképre. Mindenkinek belopja magát a szívébe.

Kinek ajánljuk? – Manchester United és Ronaldo rajongók, valamint PSG és Messi fanok

A PSG utakról/belépőkről ITT, a Manchester United utakról/belépőkről pedig ITT tudhat meg többet.

messi_psg-debüt