Ajándékötletek Mikulásra kis és nagy focirajongóknak

Sokan megfeledkeznek róla, pedig a Mikulás is jó alkalom lehet arra, hogy meglepd a környezeted. Segítünk, milyen apróságot tegyél a csizmába a gyümölcs, mogyoró és a csoki mellé.  A Mikulást nemcsak gyermekkorban szokás ünnepelni, hiszen a felnőttek is örülnek egy-egy apróságnak, főleg, ha az a kedvenc sportjukkal kapcsolatos. 
Áttekinthető keresés, aktualizált termékek, könnyű navigáció és széles választék

1. Adventi naptár új köntösben

Igen, minden évben megkapjuk a naptárt, aminek segítségével számolhatjuk a napokat karácsonyig, már aki kibírja, hogy ne nyitogassa ki az összes ablakocskát idő előtt. A FociTouros adventi naptárral dupla sikere lehet idén. 24 darab Kinder mini édesség focis köntösbe csomagolva. Messi vagy C.Ronaldo képével, illetve focistadionok széles spektrumából áll a választék.

Kinek ideális? – gyerek, férj, focirajongó barát vagy kolléga

ronaldo-adventi-naptar

2.  Napjaink szimbóluma – szájmaszk

Minden nap velünk van, életünk részévé vált. Hát akkor hadd legyen olyan, amilyet szívesen visel az ember. Mondjuk a kedvenc csapata logójával díszített maszkot szívesebben kapja magához az ember. Nemcsak hasznos és praktikus, de szívhezszóló ajándék is a focis szájmaszk. Ha pedig már nincs járvány, akkor használhatjuk télen kerékpározáshoz, motorozáshoz, síeléshez vagy snowboardozáshoz. A választék óriási, márcsak meg kell találnia a megfelelőt. Bónusz a Wimbledon logóval ellátott maszk.
Kinek ideális? – egyértelműen mindenkinek
szájmaszkok_focis
3. Kötött szurkolói sálak a hidegebb időkre
Alap felszerelés a focirajongóknak. Most jött el igazán az idő, hogy hordhassuk a kötött és meleg sálat, amin ott díszeleg a kedvenc csapat logója. Szinte törvényszerű, hogy legalább egy kötött holmi legyen a karácsonyfa alatt. Ha teszünk bele egy kis csavart, és a karácsonyfa helyett a csizmába csempésszük, ráadásul a focis sálat, akkor nem a szekrény mélyén fog nyugodni örök életre, hanem új tulajdonosa egyik kedvenc kiegészítője lesz.
Kinek ideális? – nők, férfiak, gyerekek, focirajongók
kötött_szurkolói_sálak
4. Ajándékutalvány = felejthetetlen élmény 
Bár jelenleg az utazás pirosat kapott, az ajándékutalvány minimum két évig érvényes. ( a jelen helyzet hosszabb fennállása esetében automatikusan meghosszabbítjuk az érvényességi időt). És mi lehetne jobb, mint tervezgetni az utazást és fejben elképzelni, hol fogunk ülni a stadionban. Bízzuk az ajándékozottra, hogy ő választhassa ki, mire használja fel az utalványt. Akik nem bírnak várni addig, hogy azt utazásra vagy a belépőjegyre váltsák be, felhasználhatják a fanshop termékeire is, beleértve a fent felsoroltakat.
utalvany