A legjobb ajándék az élmény. Most extra bónusszal tőlünk.

Olvasási idő 3 perc

Van a családban vagy a környezetében olyan sportrajongó, aki egy mérkőzést sem szalaszt el a tv előtt? Ismer olyan embert, akinek leghőbb vágya kedvenc csapat mérkőzésére kiutazni? Akkor járuljon hozzá, hogy ezek az álmok megvalósuljanak. Mi is segítünk benne. A karácsonynál nem is akadhatna jobb apropó ehhez a projekthez. 

Több mint tíz éve foglalkozunk sportutak szervezével, és ezidő alatt megtanultuk, hogy a minőség abszolút elsőbbséget élvez. A tapasztalt csoportkísérőink minden városban elkalauzolják a legjobb helyekre és segítenek a mérkőzésre való eljutásban is.

A legkedveltebb célpontok Messi és C. Ronaldo igazolásával Párizs és Manchester lettek. Továbbra is azonban népszerűek a barcelónai, madridi, milánói és liverpooli utak.

AJÁNDÉKUTALVÁNY EXTRA AJÁNDÉKKAL

Ha 2021. november 23 – december 23. között rendel tőlünk ajándékutalványt legalább 150 000 FT értékben, akkor ajándékként küldünk egy focis zoknit + sálat. Így a fő ajándékon kívül kettő másikat tőlünk kap a megajándékozott személy.

Az ajándékutalványt a megajándékozott felhasználhatja utazásra (mely tartalmazza az utat, szállást, belépőt, csoportkísérőt) focira, hokira, forma 1-re, teniszre vagy más sportra, illetve beválthatja belépőre is (tartalmazza a belépőjegyet a választott sporteseményre).

Az ajándékutalványokat 2022. december 31-ig kell érvényesíteni. Kellő időt kap mindenki, hogy legyen lehetősége kiválasztani a megfelelő mérkőzést. A jó dolgokra várni kell- ahogy a mondás tartja.

AZ AJÁNDÉKUTALVÁNY MEGRENDELÉSÉNEK MENETE

  • Válasszon egy mérkőzést vagy egy tetszőleges összeget, amit ajándékozni szeretne. ( a bónusz csak a 150 000 FT feletti utalvány mellé jár)
  • Készítse el az ajánlást, ami az utalványon szerepeljen
  • Töltse ki az alábbi űrlapot, tüntesse fel az ajándékozni kívánt összeget, kísérőszöveget, ajándékozott nevét, bónuszt
  • Válasz e-mailben elküldjük a számlát, melynek befizetése után eljuttatjuk Önnek az ajándékutalványt elektronikus formában ( kérésre nyomtott változatban is postán)
  • Amennyiben a 150 000 FT feletti utalványt választja, postán küldjük el az ajándék adventi naptárt ( garantáljuk, hogy november 31-ig megérkezik)
  • Az ajándékozott személy felkeres minket és segítünk megszervezni álmai fociútját
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

AZ UTAZÁSI AJÁNLATAINK LISTÁJÁT ITT TALÁLJA