A legjobb ajándék az élmény. Most extra bónusszal tőlünk.

Olvasási idő 2 perc

Van a családban vagy a környezetedben olyan sportrajongó, aki egy mérkőzést sem szalaszt el a tv előtt? Ismersz olyan embert, akinek legfőbb vágya kedvenc csapata mérkőzésére kiutazni? Ajándékozzon Karácsonyra élményekkel teli meglepetést, amihez most INGYENES bónuszt adunk – az általad kiválasztott szurkolói sálat.

AJÁNDÉKUTALVÁNY EXTRA AJÁNDÉKKAL

Ha 2022. november 22. és december 20. között rendelsz tőlünk ajándékutalványt legalább 200 000 forint értékben, akkor ajándékként küldünk egy focis szurkolói sálat.

Az ajándékutalványt a megajándékozott személy felhasználhatja utazásra (mely tartalmazza az utat, szállást, belépőt, csoportkísérőt) focira, hokira, Forma 1-re, teniszre vagy más sportra, illetve beválthatja belépőjegyre is (tartalmazza a belépőjegyet a választott sporteseményre).

Az ajándékutalványokat 2023. december 31-ig kell érvényesíteni. Kellő időt kap mindenki, hogy legyen lehetősége kiválasztani a megfelelő mérkőzést. A jó dolgokra várni kell- ahogy a mondás tartja.

SZURKOLÓI SÁLAINK KÍNÁLATÁT ITT TALÁLJÁTOK

 

AZ AJÁNDÉKUTALVÁNY MEGRENDELÉSÉNEK MENETE

  • Válasszon egy mérkőzést vagy egy tetszőleges összeget, amit ajándékozni szeretne. ( a bónusz csak a 200 000 FT feletti utalvány mellé jár)
  • Készítse el az ajánlást, ami az utalványon szerepeljen
  • Töltse ki az alábbi űrlapot, tüntesse fel az ajándékozni kívánt összeget, kísérőszöveget, ajándékozott nevét, bónuszt
  • Válasz e-mailben elküldjük a számlát, melynek befizetése után eljuttatjuk Önnek az ajándékutalványt elektronikus formában ( kérésre nyomtott változatban is postán)
  • Amennyiben a 200 000 FT feletti utalványt választja, postán küldjük el az ajándék adventi naptárt
  • Az ajándékozott személy felkeres minket és segítünk megszervezni álmai fociútját
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

 

UTAZÁSI AJÁNLATAINKAT ITT TALÁLJÁTOK