A sport varázslatos pillanatai – fotópályázat

Olvasási idő: 2 perc

Szerző: Tamás Adam

A CEWE, a FociTour, Notebook.hu, és a Shopmark büszkén hirdeti meg a „A sport varázslatos pillanatai” fotópályázatot. A Fotópályázatra nevezni 2024. 05. 13. és 2024. 06. 04. között lehet. Fedezd fel és mutasd be a sport sokszínű világát a saját perspektívádból!

Kövessék közösségi oldalainkat, ahol további érdekességeket osztunk meg:

Facebook Instagram TikTok

Kinek a jelentkezését várjuk?

Szenvedélyes fotósok jelentkezését várjuk, akik lencsevégre kapják a hétköznapi életben megbújó sportos pillanatok varázsát: azokat, akik képesek a mozgás, az erő, és az életöröm pillanatait a maguk egyszerűségében, mégis lenyűgöző módon megörökíteni.

Fedezd fel a sport sokszínű világát, és mutasd meg nekünk a Te egyedi perspektívádon keresztül! Keressük azokat a lenyűgöző alkotásokat, melyek a hétköznapi sportmomentumokat, az apró, mégis jelentőségteljes mozzanatokat örökítik meg.

A fotópályázaton kizárólag amatőr sportolókról készült műveket várunk. Kiemelt figyelmet fordítunk az amatőr sport szépségének és lenyűgöző atmoszférájának megjelenítésére. A profi sportolókról készült alkotásokat – sajnálattal – nem áll módunkban elfogadni, és fenntartjuk a jogot ezek utólagos kizárására is.

A nevezés menete:

A versenyre az általad készített képpel és az ahhoz kapcsolódó, maximum 300 karakteres leírással tudsz jelentkezni. A beküldött fotókat 6 fős zsűri értékeli.

A fotópályázatra nevezni IDE KATTINTVA lehet, 2024. június 4-ig.

Mutass nekünk új nézőpontot egyedi látásmódoddal a sportágak gazdag palettájáról!

A fotópályázat nyereményei:

1. helyezett:

FociTour fődíj: Éld át személyesen a foci izgalmát! A FociTour egy 600.000 forint értékű ajándékutalványt ajánl fel a nyertesnek, amely felhasználható egy szabadon választott utazásra. Az utazási csomag minden esetben magában foglalja a retúr repülőjegyet, a szállást, a belépőjegyet egy kiválasztott focimeccsre és az ügyfélszolgálatot. Az ajándékutalvány több fős utazás esetén is beváltható. Ragadd meg ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy a világ egyik lenyűgöző stadionjában élőben szurkolhass a kedvenc csapatodnak, és közvetlenül érezhesd a foci szenvedélyét és lüktetését!

CEWE nyeremény: 100.000 Ft értékű vásárlási utalvány.

Notebook.hu nyeremény: EA Sport FC 24 PlayStation játék.

2. helyezett:

CEWE nyeremény: 50.000 Ft értékű vásárlási utalvány.

Notebook.hu nyeremény: EA Sport FC 24 PlayStation játék.

3. helyezett:

CEWE nyeremény: 25.000 Ft értékű vásárlási utalvány.

Notebook.hu nyeremény: EA Sport FC 24 PlayStation játék.

Különdíjak:

CEWE különdíj: 30.000 Ft értékű vásárlási utalvány.

Notebook.hu különdíj: PlayStation 5 konzol.

Shopmark különdíj: 20.000 Ft értékű ajándékutalvány.

Kiválasztott alkotások díja:

Azoknak a pályázóknak, akiknek a művei bekerülnek a kiállításunkra, különleges meglepetésben lesz részük. A kiállításon bemutatott összesen 30 kiválasztott fotó készítője megkapja a saját művét vászonkép formájában, amelyet a CEWE ajándékoz a pályázóknak a kiállítást követően.

A kiállítás 2024. július 2. és 21. között lesz megtekinthető a Shopmark budapesti bevásárlóközpontjában.

Csatlakozz hozzánk és ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy bemutathasd a sportfotózás terén rejlő tehetségedet, miközben izgalmas nyereményekért versenyzel!

JELENTKEZÉS A FOTÓPÁLYÁZATRA