A négy legjobb csapat pár napon belül Lynonban és Kijevben!

Az elődöntők feledtébb izgalmasak voltak. A BL-ben összesen 20 gólt láttunk, és mindkét meccs az utolsó másodpercig érdekes volt. Kijevben már most 26. a Real Madrid és a Liverpool száll harcba a trófeáért, Lyonban pedig az Atlético Madrid – Olympique Marseille.

90 perc az halhatatlanságtól

A múlt szezonban sikerül Madridnak az, amit többün lehetetlenek tartott – képesek voltak újra megnyerni a BL-t. Ha idén is sikerülne nekik, és harmadszor egymás után is megnyernék, hihetetlen dolog lenne.

A spanyol csapat sikeresen legyőzte a francia, olasz és a német bajnokot is. Most egy igazi angol titánt kell legyőznijük, és az biztos, hogy nem lesz egyszerű.

A Juve és a Bayern ellen is sokat szenvedett a Madrid, de Ronaldoval vezetett csapat újra megmutatta, hogy a taplasztalatok nagyonfontosak. Modric és Kroos nagyon jó formában vannak, Ronaldo pedig újra döntő játékos lehet.

A Liverpool kitűnően teljesített a City és a Róma ellen is. Ki gondolta volna, hogy Guardiola csapatát pont Klopp Liverpoolja búcsúztatja majd? Nagy meglepetésről volt szó.

Mi várható a döntőben? Salah – Firmino – Mané hihetetlen gólereje vs. a Real Madrid tapasztalatai. Nagyon nehéz előre megmondani, de itt tényleg bármi történhet. Madrid 13. trófeája lehet az idén szerzett BL, Liverpool hatodszor nyerheti meg a legbecsültebb kupát.

Lyonban találkozik a két hadsereg

Wengernek sajnos nem sikerült trófeával búcsúzni. A döntőben a madridi Atlético csapata fog harcba szállni a francia Marseille ellen. Simeone csapata lesz az esélyesebb, de egy döntőben nem szabad senkit sem lebecsülni.

A madridiak ellen a Marseilleből érekező csapat fog játszani. Payet, Ocampos, Thauvin, és főleg az edző – Rudi Garcia gyönyörű támadó-játéka az, amire mindanyian örülhetünk.

A Marseille meccsei nem unamlmasak, ezt láthattuk a Red Bull Salzburg ellen is. Az említett mérkőzésben csak hosszabítás után tudott tovább jutni a francia csapat.

Mit szólnak, ki lesz a győztes Kijevben és Lyonban? Ha szeretne többet megtudni az EL és a BL döntőről, az ajánlatainkat megtalálja ITT.