A milánói út értékelése: egyszerűen nagyszerű!

A FociTour.hu ügyfelei általában repülővel utaznak a legjobb csapatok mérkőzéseire, viszont érdekes autóbuszos utazások is találhatók ajánlataink közt. A buszos túrák állomasai közül egyértelműen Milánó vezet a híres San Siróval, amely a legjobb csapatok találkozásának helyszíne.

Rossoneri és Nerazzurri szurkolók így esélyt kapnak, élőben látni kedvenc csapataikat a rettenthetetlen Juventus, SSC Napoli, vagy a Totti által vezényelt AS Roma ellen.

Az utóbbi években a legvonzóbb párbajokat, a „Vörös-Feketék” a nápolyi „Azzurik” ellen vívták! Tekintse meg pillanatfelvételeinket és ügyfeleink értékeléseit az utolsó kirándulásunkról. Legközelebb lehet Ön is köztük lessz!:)

Žembery Ivan

„Ismét meggyőződhettünk róla, hogy a  FociTour tudja, hogyan kell labdarúgó kirándulásokat szervezni. Minden tökéletesen működött, a hosszú út nem esett nehezünkre, mivel a busz tényleg luxus kategóriába tartozott (beleértve a képernyőket, filmeket, zenét stb.). Kár, hogy nem a kedvencünk nyert, de egyébként hibátlan volt. ”

Milano_Zembery2 milano_zembery 3 Milano_Zembery 4

Kamenár Ján

„Hihetetlen foci élményt volt. Fantasztikus hangulat, és kitűnő játék. A szervezés igazán magas szintű volt! Köszönjük. Természetesen a jövőben is a FociTour utazási irodával fogunk utazni. ”

Milano_Kamenar1 Milano_Kamenar2

Gitler Lea

” Fiammal részt vettünk az  AC Milan-SSC Napoli mérkőzésen. Minden tökéletesen meg volt szervezve. A busz kényelmes és jól felszerelt volt. Az élmény pedig felejthetetlen, egyszerűen leírhatatlan. Ezt át kell élni. Milánó gyönyörű város, nagyon jól éreztük magunkat. Biztosan megyünk még néhány mérkőzésre. Köszönet az idegenvezetőknek, szuperek voltak. ”

ac milano futbaltour klienti

Hádek Ivan

„Szeretnék köszönetet mondani a csodálatos utazásért és a lehetőségért, hogy részt vehettünk az AC Milan-SSC Napoli mérkőzésen.  Ez volt az első alkalom, de biztosra mondhatom hogy nem az utolsó. A kirándulás jól volt megszervezve, az utazás teljesen zökkenőmentes volt, és így teljesen őszintén kifejezhetem elégedettségemet. Főként meg kell hogy dicsérjem Karolt, az elsőszámú idegenvezetőt,  aki törődött velünk. A meccs kitűnő volt annak ellenére, hogy a legolcsóbb jegyeik voltak, mindent láttunk. A fiaimmal voltam, akik szintén focisták, és teljesen el voltak bűvölve! Már most kérdésekkel bombáznak, hogy mikor megyünk legközelebb. Még egyszer köszönöm! ”

Milano_Hadek1 Milano_Hadek2

Czuczor Martin

„Helló FociTour! Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem az AC Milan – SSC Napoli mérkőzésen. Küldök egy selfiet. Üdvözletettel egy elégedett ügyfél ”

Milano_Martin

Ha inkább repülővel szeretnének kiutazni Milánóba, ilyen és hasonló érzésekkel térhetnek haza:

Jobek Dagmar

„Most először vettünk részt egy ilyen kiránduláson, és csak pozitívan tudjuk értékelni. Igazán jól volt megszervezve!  Viki szuper idegenvezető, a hotel nagyon szép volt, a felárat a magasabb kategóriájú jegyekért nem sajnáljuk. Nagyon jó rálátásunk volt a pályára. Ráadásul ha egy igazán jó parti jön össze….:)

Milano_Jobekova2 Milano_Jobekova

A „Vörös-Feketék” ebben a szezonban még az AS Roma csapatát fogadják a legendás San Sirón, és utasaink újra tapasztalt idegenvezetőinkkel és kényelmes autóbuszainkkal utazhatnak erre a mérkőzésre is. Ha szeretné átélni az olaszok szeretetét a foci iránt, lépjen kapcsolatba velünk!

milano-mesto