A FociTour.hu reakciója a veszélyhelyzetre

Tisztelt ügyfél, barát, kolléga, partner!

Mindannyian érzékeljük a koronavírus terjedésének megakadályozására irányuló intézkedéseket Magyarországon és külföldön egyaránt. Korlátozások vannak érvényben, és kevesen merik őket megkérdőjelezni.

Szeretnénk újból tájékoztatni Önöket, hogy a FociTour.hu utazási iroda továbbra is folytatja a kialakult helyzet megoldására irányuló tárgyalásokat az összes érintett partnerrel: az ügyfelekkel, fociklubokkal, szállodákkal, légitársaságokkal, beszállítókkal, biztosítótársaságokkal és végül, de nem utolsósorban az állammal, hogy képesek legyünk további információkkal szolgálni. A nyitott kommunikációnkon nem tervezünk változtatni.

Nagyon nehéz azonnal megfelelő információt és választ adni, ha a helyzet szó szerint óráról órára változik. A gyakran feltett kérdésekre, mint hogy az Ön által lefoglalt sportesemény meg lesz-e tartva, hogy az utazásra függetlenül attól, hogy márciusban, áprilisban, májusban, júniusban sor kerül-e, vagy hogy visszatérítik-e a pénzüket a jegyekért és utazásért, amelyeket nálunk megrendeltek, jelenleg nem tudunk választ adni. Arra törekszünk, hogy az összes kérdést és visszatérítést a lehető leghamarabb tisztázzuk. Mi is függünk attól, hogy a korábban említett partnerektől mikor térülnek meg az egyes tételek.

Természetesen nyomon követjük és továbbra is figyelemmel kísérjük a fejleményeket. Számos körülmény van, amelyektől mi is függünk, s amelyeket mi, mint utazási iroda nem tudunk befolyásolni, és arról az államok és azok rendeletei döntenek. A rendkívüli állapot tény, és amire egyetlen intézmény és társadalom sem készült fel előre. Válaszokkal, megoldásokkal vagy emberi erőforrással.

Kérünk mindenkit, legyen türelemmel, a kérdéseiket az utazási irodánk munkatársai prioritásként kezelik. Maximum erőbedobással dolgozunk, és senkiről nem feledkezünk meg. Mindig rendelkezésre állunk, javasoljuk, hogy forduljon hozzánk főként
e-mailben vagy a honlapunkon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül
. Bármikor kapcsolatba léphet velünk. Kérjük, legyen tekintettel arra, hogy mindenki ügyével foglalkozunk, mindenki kérését fogadjuk, senkiről nem feledkezünk meg, nem kell többszörösen emlékeztetni bennünket. Senkit nem hagyunk figyelmen kívül!

Kérjük, őrizze meg a nyugalmát, kövesse az utasításokat és vigyázzon a biztonságára! Mindannyian szeretnénk visszatérni a normális kerékvágásába, szabadon és egészségesen akarunk élni, utazni és dolgozni.

A FociTour.hu összes munkatársa nevében, köszönjük.