PSG – Real Madrid

A Neymar-Cavani-Mbappé hármasfogatot nagyon nehéz lesz megállítani. A 48-ezres stadion buzdítani fogja a hazaiakat és a PSG mindent megtesz azért, hogy a BL-ben is sikeres legyen. A Reálnak nem lesz egyszerű a dolga! 

Árajánlat a PSG – Anderlecht belépőjegyekre már 210.000 forinttól

  • Az ár tartalmazza:
    • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet (magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők)
    • Segítő szolgáltatást a mérkőzés helyszínén
    • Nonstop ügyfélszolgálatot

    A belépőjegyeket mindig párosával egymás mellett garantáljuk. Többféle kategóriájú jegy áll rendelkezésre: alap kategóriájútól a legelőkelőbb VIP páholy jegyekig. Árajánlatainkat a különböző típusú jegyekre szívesen elküldjük Önnek. Kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK.

July 27, 2016 - Columbus, Ohio, U.S - Paris Saint-Germain defender Thomas Meunier (12) is congratulated on his goal by teammates during the first half the match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at Ohio Stadium, Columbus, Ohio. (Cal Sport Media via AP Images)

A belépőjegyeket megegyezés szerint átadhatjuk Önnek személyesen, elküldhetjük gyors szolgálattal vagy átvehetők a párizsi szállodában is. A PSG mérkőzéseire tudunk biztosítani különálló, páros, és csoportos jegyeket is különböző árkategóriákban.

Szívesen szervezünk személyre szabott kirándulást az Ön igénye szerint (repülőjegy, tartózkodás hossza, szálloda kiválasztása, belépőjegy kategóriája, helyszíni kiegészítő programok)

paríž2

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését vagy szeretne közelebbi információkat a focijegyekről, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK