NFL Münchenben 2022: Tampa Bay Buccaneers – Seattle Seahawks

A 2020-as Super Bowl-győztes Tampa Bay Buccaneersel Európába érkezik a hétszeres bajnok Tom Brady. Ezúttal azonban az új vezetőedző, Todd Bowles irányításával próbálnak majd nyerni, ellenfelük a Seattle Seahawks lesz.

A nagy érdeklődésre való tekintettel töltse ki a független ajánlatkérő űrlapot, és az elsők között fogjuk értesíteni a részletekről.

Ebben az évben a müncheni Allianz Aréna lesz a házigazdája a Series games név alatt futó NFL sorozatnak, az ezt követő három szezonban pedig még további három NFL mérkőzés kerül megrendezésre Németországban, így németországi és az Európa más részeiről érkező szurkolók saját szemükkel nézhetik meg a világ legjobb amerikai foci bajnokságát.

Nem meglepő azonban, hogy az NFL vezetése Németországot, valamint München és Frankfurt városát választotta. Az országban a becslések szerint 19 millió NFL-szurkoló. A meccsek heti nézettsége 2017 óta évente több mint 20 százalékkal nőtt. Egy friss felmérés szerint az amerikai futball a második legnépszerűbb televíziós sport Németországban.

Ajánlat a Tampa Bay Buccaneers – Seattle Seahawks mérkőzésekre a következőket tartalmazza:

 • BELÉPŐJEGY
  • alap kategóriában
   *magasabb kategóriát felár ellenében biztosítunk
 • GARANCIA
  • 2 vagy több belépőjegy megrendelése esetében garantáljuk az egymás melletti ülőhelyet az alábbi módon
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • a mérkőzés előtt részletes információkat küldünk, beleértve az aktuális látogatási feltételeket, hogy stresszmentesen élvezhesse a mérkőzést
  • kérdés esetében állunk rendelkezésre- lépjen velünk kapcsolatba

Mi következik a független ajánlatkérés kitöltése után? Az ajánlatkérés után felvesszük Önt az NFL Münchenben 2022 érdeklődőink közé. A belépőjegyek árjegyzékének megerősítése után e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot és részletes információkat küldünk a belépőjegy kategóriákról, árakról és az átadás módjáról.

TIPPÜNK

A SPORT IRÁNTI IMÁDAT ERŐSEBB MINT BÁRMELY JÁRVÁNYÜGYI KORLÁTOZÁS. ÉLVEZZE A MÉRKŐZÉST, A TÖBBIT BÍZZA A FOCITOURRA!

 • minden nap követjük az utazási és stadionlátogatási lehetőségeket
 • speciális biztosításunk fedezetet nyújt a covid sztornó esetére is
 • ha a mérkőzést nem a tervek szerint rendezik meg, visszatérítjük az összeg 100 %át voucher formájában

Az aktuális utazási feltételeket NÉMETORSZÁGBA ITT találja

Az utazási iroda nem vállalja a felelősséget az adott országba való kiutazás, a sporteseményre való belépés és a Magyarországra való visszatérés feltételeinek bármilyen nemű változásáért a Közegészségügyi Hivatal, kormány vagy más szervek nyilatkozata alapján. Garantáljuk az utazás biztosítását a célországba és az eseményre való belépést, ha az ország és a konkrét szervező előírt feltételei teljesülnek, és ezen szabályok és feltételek betartásáért az ügyfél felelős.

Arról, hogy országonként milyen feltételekkel utazhat, a Konzuli Szolgálat honlapján kaphat bővebb tájékoztatást.