West Ham – Juventus

West Ham – Juventus

Alap kirándulás az West Ham – Juventus mérkőzésre tartalmazza:

  • Repülőjegyek közvetlen járattal, kedvező menetrendekkel
  • Szállás 3* szállodában – magasabb standard kérésre
  • Belépőjegy 3. kategóriában – jobb kategóriák kérésre
  • Kitűnő helyismerettel rendelkező idegenvezető

A kirándulás alatt megismerhetik a várost mint turisztikai desztinációt. Idegenvezetőnk irányitása alatt a focin kívül városnézésen is részt vehet, ahol megismerheti a város nevezetességeit. Idegenvezetőnk segitségével bebiztosítunk többféle kiegészítő programot: látogatás a stadionban, ajándékvásárlás a hivatalos fanshopban, vacsora tipikus angol étteremben, vagy más kultúrális – vagy sportakció.

A kirándulásaink nem csak utazás egy vagy több focimérkőzésre, hanem városnézés is az adott városba idegenvezetőnk segítségével. Nagyobb számú csoportok részvételével  munkatársunk/ idegenvezetőnk külön kiegészitő programot készít az ügyfeleink számára. Ügyfeleink ebből a szolgálatból profitálnak, főleg azok, akik még nem ismerik a várost. Az idegenvezetőnk elkísérheti a focimeccsre, városnézést rendezhet és tippeket adhat kérdések esetén. Szurkoljon a kedvenc csapatának az West Ham Juventus mérkőzésen.

Ha kínálatunk a londoni kirándulásra érdeklődést keltett Önben, vagy ha többet szeretne megtudni kínálatainkról, lépjen kapcsolatba velünk.