Vladimir Kličko vs. Anthony Joshua

Repülőút a Kličko vs. Joshua boxmeccsre már 99.000,-forinttól

  • retúr repülőjegyet (illetéket beleértve)
  • szállást egy éjszakára egy kitűnő 4* szállodában
  • alap kategóriájú belépőjegyet a boxgálára
    *magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
  • idegenvezetői szolgáltatást

Fénykép galéria a Kličko vs Fury box mérkőzésről

klicko-joshua-zajazd

 

wembley stadium

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését, vagy szeretne közelebbi információkat a londoni utazásról, kérem lépjen kapcsolatba velünk

A majdnem 9 milliós britt metropolis rengeteg turisztikai látnivalót kínál. Egy hosszabb séta során érdemes megnézni a legismertebbeket. A Buckingham Palota a Trafalgar térrel, A Big Ben a Westminster székesegyházzal és a London Eye egy félnapos sétát vesz igénybe, valamint nagyrészét a fényképezőgép memóriakártyájának. A város nevezetes higlight – jai után Ön döntheti el, hogy meglátogat – e egy parkot vagy múzeumot, esetleg egy tipikus angol éttermet.

A londoni kirándulás egyik kötelező fejezete közé tartozik természetesen az Ön kedvenc stadionjának a látogatása, a csapat történelmébe való betekintés a klub múzeumában és ajándékvásárlás szerettei részére a klub Fan shopjában. Abban Az esetben, ha Önt teljesen más érdekelné, munkatársaink méretre szabott kirándulást készítenek elő a kiválasztott helyszínekből és rendezvényekből, amelyekből London megszámlalhatatlan menyiséget kínál. Tehát tervezzen, hogy 100% – osan kihasználhassa a világ egyik legatraktívabb városának látogatását.