Spanyol bajnokság 2018/2019 sorsolás

Önöknek is hiányoznak a Spanyol bajnoki mérkőzések a legendás Camp Nou stadionban?

A 2018/2019 szezonra a sorsolást július 24-re hirdették meg, ezt követően az összes ajánlatunk felkerül a honlapunkra.

Az új szezon kezdete 2018. augusztus 18-ra lett betervezve. Abban az esetben, ha még a sorsolás előtt szeretnének foglalni, AJÁNDÉKUTALVÁNYAINKAT ajánljuk.

Barcelona-camp-nou-choreo

Utazzon Ön is velünk Katalóniába! Ne habozzon meglátogatni Gaudi és a foci színpompás városát! A barcelonai kirándulás alatt megismerheti a város jellegzetességeit, mint a Sagrada Familia-tPark Güell-t, a híres La Rambla sétányt varázslatos utcácskáival, a vacsorát pedig egy tipikus spanyol étteremben töltheti el.

barcelona panorama

Az FC Barcelona elválaszthatatlan része a városnak. Mottójuk “Több mint klub” nem csak szimbólum, de valóban ez a Katalánok életfilozófiája. Bizonyíték erre minden egyes eltöltött másodperc Európa legnagyobb – 99 ezer férőhelyes – stadionjában (Camp Nou), a klub múzeumában, illetve a stadion megtekintése a VIP páholyoktól a gyepszőnyegig.

Barcelona Nou Camp zajazdy na futbal

Barcelona viszont nemcsak futbal, hanem teremfoci, kézilabda és kosárlabda óriás is. Szeretne részvenni más sportrendezvényeken is? Idegenvezetőink örömmel megszervezik ezeken a mérkőzéseken való részvételt is.

Barcelona mesto prístav

Ha szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK

FC Barcelona Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

  • Köszönöm szépen a barcelonai foci hétvége megszervezését. Minden tökéletes volt. Nagyon jól éreztük magunkat apukámnal Barcelonában. És ami a legfontosabb, 4:0-ra nyert a Barca pazar gólokkal. 🙂 Ismerőseimnek ajánlani fogom a Focitour-t, ha részt szeretnének venni egy klassz külföldi meccsnézős hétvégén. Nekem is ismerőseim ajánlották a cégeteket. Minden jót és sok sikert kívánok a munkádban!
    Lipták Csaba | Barcelona - Sevilla | 2019.10.06
  • Életem legjobb legboldogabb dolga volt élöben láttam Messit csak egy félidöt játszot de imádtam fociTour köszönöm legközelebb is megyek!!!!!!😉🙋‍♀️❤
    Mészáros Lászlóné | Barcelona - Villarreal | 2019.09.24

Csapatokról

FC Barcelona

Az FC Barcelona több mint egy csapat – Més que un club. A Katalán függetlenség jelképének van a világon a legtöbb regisztrált szurkolója. A Barca – Madrid rangadó túlhaladja a foci keretét és a híres El Clásicot az egész világ ismeri, sőt még az is, akinek a foci nem sokat mond. Otthon a Blaugranas a monumentális Camp Nou-on játszik, melybe 99 354 szurkoló fér. Cruyff idejétől, Barcelona állítólag a világon a legszebben focizik. A sikerük forrása a La Masia, melybe már sok tehetség született. Barcelonaba nevelkedett focisták mindig is a csapat lényeges részét alkották.Tudta, hogy: A Barcelona csapata egy hirdetés alapján alakult? A hirdetés 1899 október 22. adta fel a Svájci Hans Gamper, aki csapattársakat keresett. Meg is találta őket, de a többi az már történelem.