Real Madrid – Eibar

Real Madrid

Itt találhatja a komplett kínálatot a mérkőzésre, amely a Estadio Santiago Bernabeu stadionban kerül megrendezésre.

Alap kirándulás a Real Madrid – Eibar mérkőzésre tartalmazza:

  • Repülőjegyek Madridba közvetlen járattal, kedvező menetrendekkel
  • Szállás 3* szállodában  – magasabb standard kérésre
  • Belépőjegy 3. kategóriában – jobb kategóriák kérésre
  • Kitűnő helyismerettel rendelkező idegenvezető

Madridi kirándulás alatt megismerhetik Madridot mint turisztikai desztinációt. Idegenvezetőnk irányítása alatt a focin kivül városnézésen is részt vehet, ahol megismerheti Madrid nevezetességeit. Idegenvezetőnk segítségével bebiztositunk többféle kiegészitő programot: látogatás Santiago Bernabeu stadionban, ajándékvásárlás a hivatalos fanshopban, vacsora tipikus spanyol étteremben, bikaviadal látogatása, flamenco show vagy más kultúrális – vagy sportakció.

A kirándulásaink Madridba nem csak utazás egy vagy több focimérkőzésre, hanem városnézés is az adott városba idegenvezetőnk segitségével. Nagyobb számú csoportok részvételével munkatársunk/ idegenvezetőnk külön kiegészitő programot készit az ügyfeleink számára. Ügyfeleink ebből a szolgálatból profitálnak, főleg azok, akik még nem ismerik a várost. Az idegenvezetőnk elkisérheti a focimeccsre, városnézést rendezhet és tippeket adhat kérdések esetén. Látogasson el velünk az Estadio Santiago Bernabeu stadionba és szurkoljon a kedvenc csapatának.

Ha kínálatunk a madridi kirándulásra érdeklődést keltett Önben, vagy ha többet szeretne megtudni kínálatainkról, lépjen kapcsolatba velünk.