Manchester United – Stoke City

Manchester United

Itt találhatja a komplett kinálatot a mérkőzésre, amely az Old Trafford stadionban kerül megrendezésre.

 

Alap kirándulás a Manchester United – Stoke City mérkőzésre tartalmazza:

  • Repülőjegyek Manchesterbe közvetlen járattal, kedvező menetrendekkel
  • Szállás 3* szállodában  – magasabb standard kérésre
  • Belépőjegy 3. kategóriában – jobb kategóriák kérésre
    *  VIP belépök kedvező árban
  • Kitűnő helyismerettel rendelkező idegenvezető

 

Manchesteri kirándulás alatt megismerhetik Manchestert mint turisztikai desztinációt. Idegenvezetőnk irányitása alatt a focin kivül városnézésen is részt vehet, ahol megismerheti Manchester nevezetességeit. Idegenvezetőnk segitségével bebiztositunk többféle kiegészitő programot:, stadionlátogatás, ajándékvásárlás a hivatalos Megastore fanshopban, vacsora tipikus britt étteremben, vagy más kulturális – vagy sportakció.

 

A kirándulásaink Manchesterbe nem csak utazás egy vagy több focimérkőzésre, hanem városnézés is az adott városba idegenvezetőnk segitségével. Nagyobb számú csoportok részvételével  munkatársunk/ idegenvezetőnk külön kiegészitő programot készit az ügyfeleink számára. Ügyfeleink ebből a szolgálatból profitálnak, főleg azok, akik még nem ismerik a várost. Az idegenvezetőnk elkisérheti a focimeccsre, városnézést rendezhet és tippeket adhat kérdések esetén. Látogasson el velünk az Old Trafford stadionba és szurkoljon a kedvenc csapatának a Manchester United – Stoke City meccsen.

 

Ha kinálatunk a manchesteri kirándulásra érdeklődést keltett Önben, vagy ha többet szeretne megtudni kinálatainkról, lépjen kapcsolatba velünk.