airplane Manchester United – Leicester City

Manchester United

Itt találhatja a komplett kínálatot a mérkőzésre, amely a Wembley stadionban kerül megrendezésre.

Alap kirándulás a Manchester United – Leicester mérkőzésre tartalmazza:

  • Repülőjegyek Manchesterbe közvetlen járattal, kedvező menetrendekkel
  •  Szállás 3* szállodában  – magasabb standard kérésre
  •  Belépőjegy 3. kategóriában – jobb kategóriák kérésre
    *  VIP belépök kedvező árban
  •   Kitűnő helyismerettel rendelkező idegenvezető

Manchesteri kirándulás alatt megismerhetik Manchestert mint turisztikai desztinációt. Idegenvezetőnk irányítása alatt a focin kívül városnézésen is részt vehet, ahol megismerheti Manchester nevezetességeit. Idegenvezetőnk segítségével bebiztosítunk többféle kiegészitő programot:, stadionlátogatás, ajándékvásárlás a hivatalos Megastore fanshopban, vacsora tipikus britt étteremben, vagy más kulturális – vagy sportakció.

A kirándulásaink Manchesterbe nem csak utazás egy vagy több focimérkőzésre, hanem városnézés is az adott városba idegenvezetőnk segítségével. Nagyobb számú csoportok részvételével  munkatársunk/ idegenvezetőnk külön kiegészitő programot készít az ügyfeleink számára. Ügyfeleink ebből a szolgálatból profitálnak, főleg azok, akik még nem ismerik a várost. Az idegenvezetőnk elkísérheti a focimeccsre, városnézést rendezhet és tippeket adhat kérdések esetén. Látogasson el velünk az Old Trafford stadionba és szurkoljon a kedvenc csapatának.

Ha kínálatunk a manchesteri kirándulásra érdeklődést keltett Önben, vagy ha többet szeretne megtudni kínálatainkról, lépjen kapcsolatba velünk.