FC Liverpool – Bor.Dortmund

FC Liverpool 

Itt találhatja a komplett kínálatot a mérkőzésre, amely az Anfield stadionban kerül megrendezésre.

 

Alap kirándulás a Liverpool – Dortmund mérkőzésre tartalmazza:

  • Repülőjegyek közvetlen járattal, kedvező menetrendekkel
  • Szállás 3* szállodában  – magasabb standard kérésre
  • Belépőjegy 3. kategóriában – jobb kategóriák kérésre
  • Kitűnő helyismerettel rendelkező idegenvezető

Liverpooli kirándulás alatt megismerhetik Liverpoolt mint turisztikai desztinációt. Idegenvezetőnk irányítása alatt a focin kívül városnézésen is részt vehet, ahol megismerheti Liverpool nevezetességeit. Idegenvezetőnk segítségével bebiztosítunk többféle kiegészítő programot:, stadionlátogatás, ajándékvásárlás a hivatalos fanshopban, vacsora tipikus britt étteremben, látogatás a Beatles múzeumban, vagy más kulturális – vagy sportakció.

A kirándulásaink Liverpoolba nem csak utazás egy vagy több focimérkőzésre, hanem városnézés is az adott városba idegenvezetőnk segítségével. Nagyobb számú csoportok részvételével  munkatársunk/ idegenvezetőnk külön kiegészitő programot készít az ügyfeleink számára. Ügyfeleink ebből a szolgálatból profitálnak, főleg azok, akik még nem ismerik a várost. Az idegenvezetőnk elkísérheti a focimeccsre, városnézést rendezhet és tippeket adhat kérdések esetén. Látogasson el velünk az Anfield stadionba és szurkoljon a kedvenc csapatának.

Ha kínálatunk a liverpooli kirándulásra érdeklődést keltett Önben, vagy ha többet szeretne megtudni kínálatainkról, lépjen kapcsolatba velünk.