FC Barcelona – AS Roma (2 éjszakára Bécsből)

A fantasztikus Chelsea elleni mérkőzés után egy következő nagy meccsnek lehetnek a szemtanúi! Utazzanak a klub hivatalos partnerével Barcelonába és újra részesei lehetnek egy egyedülálló előadásnak.

Repülőút az FC Barcelona – AS Roma mérkőzésre már 189.000,-forinttól

Az ár tartalmazza:

 • Retúr repülőjegyet Bécsből Barcelonába (repülőtéri illetéket beleértve)
 • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet – magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
  • A FociTour.hu 2014. júliusától az FC Barcelóna hivatalos partnere a mérkőzésjegyek árusításában
 • Szállást 2 éjszakára 3* szállodában
 • Idegenvezetői szolgáltatást Barcelonában
 • A csoportos kirándulások tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. 2008-tól az egész világba szervezünk utazásokat különböző sportrendezvényekre Referenciák / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
 • Kinyomtatott közös fényképet az utazásról
  *Futball kirándulásokra külön(speciális) biztosítás igényelhető

Több mint 100 ügyfelünk tért haza Barcelonaból egy életre szólló élménnyel a Chelsea elleni 3:0 győzelem után! Csatlakozzon Ön is elégedett utasainkhoz.

Az utazás programja:

kedd, 3.4.:

 • 14:10 indulás Bécsből
 • 16:30 érkezés Barcelonába
 • Szabad program (például: városnézés, ebéd, helyi látnivalók megtekintése, stb.)

szerda, 4.4:

 • Szabad program, (például: városnézés, ebéd, helyi látnivalók megtekintése, stb.) mérkőzés megtekintése

csütörtök, 5.4:

 • kijelentkezés a szállodából, indulás Bécsbe

barcelona-zajazdy-nou-camp

Ne habozzon meglátogatni Gaudi és a foci színpompás városát! A barcelonai kirándulás alatt megismerheti a város jellegzetességeit, mint a Sagrada Familia-t, Park Güell-t, a híres La Rambla sétányt varázslatos utcácskáival, a vacsorát pedig egy tipikus spanyol étteremben ajánljuk elkölteni.

Barcelona Sagrada mesto Familia

Az FC Barcelóna elválaszthatatlan része a városnak. Mottójuk “Több mint klub” nem csak szimbólum, de valóban a Katalánok életelve. Bizonyíték erre minden egyes eltöltött másodperc Európa legnagyobb stadionjában, a 99 ezer férőhelyes Camp Nou-ban. A program részeként megtekintjük a klub múzeumát és a stadiont a VIP páholytól a gyepszőnyegig.

 

Barcelona viszont nemcsak futbal, hanem teremfoci, kézilabda és kosárlabda óriás is. Idegenvezetőink örömmel megszervezik ezen  atraktív sportrendezvényeken való részvételét is.

Fényképalbum a Barcelona – Real Sociedad mérkőzésről / Fényképalbum a Barcelona – Athletic Bilbao mérkőzésről

 

Barcelona Nou Camp zajazdy na futbal

Ha szeretnének közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjenek KAPCSOLATBA VELÜNK

FC Barcelona, AS Roma Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • Tökéletesen megszervezte a barcelonai foci hétvégénket a Focitour. Minden úgy sikerült, ahogy terveztük. És 4:0-ra nyert a Barca! 
  Lipták Csaba | Barcelona - Sevilla | 2019.10.05
 • Köszönöm szépen a barcelonai foci hétvége megszervezését. Minden tökéletes volt. Nagyon jól éreztük magunkat apukámnal Barcelonában. És ami a legfontosabb, 4:0-ra nyert a Barca pazar gólokkal. 🙂 Ismerőseimnek ajánlani fogom a Focitour-t, ha részt szeretnének venni egy klassz külföldi meccsnézős hétvégén. Nekem is ismerőseim ajánlották a cégeteket. Minden jót és sok sikert kívánok a munkádban!
  Lipták Csaba | Barcelona - Sevilla | 2019.10.06

Csapatokról

FC Barcelona

Az FC Barcelona több mint egy csapat – Més que un club. A Katalán függetlenség jelképének van a világon a legtöbb regisztrált szurkolója. A Barca – Madrid rangadó túlhaladja a foci keretét és a híres El Clásicot az egész világ ismeri, sőt még az is, akinek a foci nem sokat mond. Otthon a Blaugranas a monumentális Camp Nou-on játszik, melybe 99 354 szurkoló fér. Cruyff idejétől, Barcelona állítólag a világon a legszebben focizik. A sikerük forrása a La Masia, melybe már sok tehetség született. Barcelonaba nevelkedett focisták mindig is a csapat lényeges részét alkották. Tudta, hogy: A Barcelona csapata egy hirdetés alapján alakult? A hirdetés 1899 október 22. adta fel a Svájci Hans Gamper, aki csapattársakat keresett. Meg is találta őket, de a többi az már történelem.

AS Roma

A Római Giallorossik egy speciális időszak végén álnak! Két legnagyobb legendájuk, Totti és De Rossi az egész életüket ebben a csapatban élték át, amit mostanában már nem gyakran látni. A Római AS egy erősen hazafias csapat, ami a klub címerébe is szemmellátható. Az Olympia stadionon a Lazioval osztozkodnak és a rangadó mérkőzések gyakran igen csak feszültek, amiről a politika is tehet. Az AS szurkolói inkább baloldali nézettekkel rendelkeznek, amíg a Lazio szurkolói, túlnyomó többségben a szélsó jobboldalhoz jelentkeznek. Tudta hogy: Az AS Roma már nem akar a legnagyobb vetélytársával osztozni a stadionon? Róma északi részén már épül az új csarnok és a Rómaiak az Angliai stadionokkal ihlettették magukat.