Európa-liga: Sparta Praha – Liverpool

*ELŐREGISZTRÁCIÓ*

A nagy érdeklődésre való tekintettel regisztráljuk a Sparta Praha – Liverpool EL mérkőzés iránt érdeklődőket!

Töltsék ki a független ajánlatkérő űrlapot, és HA rendelkezésünkre állnak a pontos információk, értesíteni fogjuk az ajánlat részleteiről.

*A mérkőzés megerősített időpontja 2024. március 7.*

Mi következik a független ajánlatkérés kitöltése után? A sikeres ajánlatkérés után felvesszük Önöket a Sparta Praha – Liverpool EL mérkőzés iránt érdeklődőink közé. Ha rendelkezésünkre állnak a pontos részletek, e-mailben kapcsolatba lépünk Önökkel. Az ajánlatkérés nem egyenlő a megrendelés tényével, ezáltal még nem garantáljuk az eseményre való bejutást.

TIPPÜNK

  • Ajándékba szánják a mérkőzés megtekintését? Kérjék egyedi ajándékutalványunkat!
  • Több információra van szükségük? A leggyakoribb kérdésekre ITT találják a választ.
  • Vásároljanak futballcipőket, mezeket és labdákat kedvezményesen a 11teamsports-tól. Keressék fel webáruházukat ezen a linken keresztül, vagy a vásárlás megerősítésekor adják meg a FOCITOUR akciós kódot

Sparta Praha, Liverpool Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

  • Március 14-én voltunk a Liverpool - Sparta Praha Európa Liga visszavágón. Hatalmas élmény volt látni a Vörösöket és persze Szoboszlait is, ráadásul még gólt is szerzett. A FociTour mindent precízen elintézett, minden nagyszerűen ment az utazás során. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!
    Hájos Miklós | Liverpool - Sparta Praha | 2024.03.14
  • Tisztelt Foci Tour! Köszönjük az élményt. A meccs remek volt. A biztosított jegyek jó helyre szóltak. A háttérszervezés is nagyon flottul ment. Az emberben, így utólag is, csak a jó élmények maradtak meg. Bízom benne, hogy lesz még alkalmunk az együttműködésre.
    Rávia Oktatási és Fordító Bt. | West Ham - Liverpool | 2024.04.27

Csapatokról

Sparta Praha

A Sparta Praha Atlétikai klub (csehül Atletický klub Sparta Praha, angolul: Athletic Club Sparta Prague) egy cseh labdarúgócsapat Prágában, Csehországban, jelenleg a cseh labdarúgó-bajnokság élvonalában szerepel. A legsikeresebb cseh labdarúgócsapat. A Sparta hosszú ideje a cseh labdarúgás legjobbjait gyűjti össze, bár mostanában a legjobb játékos külföldre igazolnak. 1893 óta sok profi játékos megfordult a klubban. A csapat stadionja az AXA Arena (csehül:Letná Stadium).

Liverpool

Liverpool Anglia legsikeresebb csapata az európai kupa bajnokságokban és a hazai bajnokságban csak a Manchesternek sikerült többször győzedelmeskedni. Azonban az angol ligát utoljára 1990-ben tudták megnyerni és így azt lehet mondani, hogy az FC Liverpool arany évei már elmúltak. Az Ikonikus Anfield stadion azonban jóformán mindig tele van és a híres The Kop lelátóról zengő You´ll never walk alone himnusz összeszorítsa nem egy szurkoló torkát és abban a pillanatban mindenki megérti, hogy miért is páratlan ez az együttes. Ezzel csak akkor nem fog egyetérteni, ha Ön az Everton szurkolója. A Merseyside derby minden évben eldönti, ki lesz a legközelebbi a Mersey partján lévő város királya. Tudta, hogy: Az Anfield Road kezdetekben az Everton hazai stadionja volt? A Liverpool FC csak az Everton Goodison Parkba költözésé után vette át ezt a sportpályát. Az európai kupákban is sikeresen szerepeltek: a Bajnokok ligája trófeáját ötször is megnyerték (ezzel a Liverpool a harmadik legsikeresebb csapat a "királykupában"), és az UEFA-kupát, valamint az európai szuperkupát háromszor is elhódították; ezzel a teljesítménnyel a legsikeresebb angol klub nemzetközi szinten. A Liverpool FC alapító tagja volt a G-14 nevű konglomerátumnak, mely az európai elit labdarúgócsapatokat tömörítette és képviselte; jelenleg az Európai Klubszövetség tagja.