Chelsea – Stoke City

FC Chelsea

Itt találhatja a komplett kínálatot a mérkőzésre, amely a Stamford Bridge stadionban kerül megrendezésre.

Alap kirándulás a Chelsea – Stoke City mérkőzésre tartalmazza:

  • Repülőjegyek Londonba közvetlen járattal, kedvező menetrendekkel
  • Szállás 3* szállodában  – magasabb standard kérésre
  • Belépőjegy 3. kategóriában – jobb kategóriák kérésre
  • Kitűnő helyismerettel rendelkező idegenvezető

Londoni kirándulás alatt megismerhetik Londont mint turisztikai desztinációt. Idegenvezetőnk irányítása alatt a focin kívül városnézésen is részt vehet, ahol megismerheti London nevezetességeit. Idegenvezetőnk segítségével bebiztosítunk többféle kiegészítő programot: stadionlátogatás, ajándékvásárlás a hivatalos fanshopban, vacsora tipikus britt étteremben,vagy más kulturális – vagy sportakció.

A kirándulásaink Londonba nem csak utazás egy vagy több focimérkőzésre, hanem városnézés is az adott városba idegenvezetőnk segítségével. Nagyobb számú csoportok részvételével munkatársunk/ idegenvezetőnk külön kiegészítő programot készít az ügyfeleink számára. Ügyfeleink ebből a szolgálatból profitálnak, főleg azok, akik még nem ismerik a várost. Az idegenvezetőnk elkísérheti a focimeccsre, városnézést rendezhet és tippeket adhat kérdések esetén. Látogasson el velünk a Stamford Bridge stadionba és szurkoljon a kedvenc csapatának.

Ha kínálatunk a londoni kirándulásra érdeklődést keltett Önben, vagy ha többet szeretne megtudni kínálatainkról, lépjen kapcsolatba velünk.