bus Bayern München – Wolfsburg (Kupa)

A legtöbb bajnoki címmel büszkélkedő Bayern a Német kupában is csak a végső sikerre gondol! Képes megállítani a Wolfsburg a Bajorokat? Utazzanak velünk és élvezzék a mérkőzést a stadionról.

A mérkőzést február 7. vagy február 8. játszák

Autóbuszos utazás a Bayern München – Wolfsburg mérkőzésre már 29.000 forinttól.

Az ár tartalmazza:

 • Utazást mikrobusszal
 • 4. kategóriájú belépőjegyet -magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
  *belépőjegyek felárai:
  3. kategória: 12.000,-Ft
  2. kategória: 18.000,-Ft
  1. kategória: 24.000,-Ft
 • A csoportos kirándulások tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. 2008-tól az egész világba szervezünk utazásokat külömböző sportrendezvényekre Referenciók / Rólunk
 • Nonstop ügyfélszolgálatot
 • Kinyomtatott közös fényképet az utazásról
  *Futball kirándulásokra külön(speciális) biztosítás igényelhető

Élvezzék Bajorország hangulatát, látogassák meg a város központját és figyeljék a mérkőzést a modern Allianz Arénában.

bayern-mnichov-timova-fotka

Az utazás programja: (a pontos dátum még nincs megerősítve)

 • Kedd 7. 2. vagy szerda 8. 2.: Kora reggeli indulás Pozsonyból/Budapestről. Dél körül érkezés Münchenbe. Szabad program a városba. Átvonulás a stadionra és a mérkőzés megtekintése 20:45-től. A mérkőzés után indulás Münchenből.
 • Szerda vagy csütörtök: Reggeli órákban érkezés Pozsonyba/Budapestre.

Bayern Mníchov vstupenky

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését vagy szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen kapcsolatba velünk

https://www.youtube.com/watch?v=tSNihMLceaA

B. München, Wolfsburg Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • Március 5-én voltunk Bayern München vs Lazio meccsen. Az utolsó pillanatban (aznap délelőtt) kerestem meg a céget, mert egy másik cég áldozata lettem és a kifizetett jegyek tőlük sajnos nem érkeztek meg. Csiba Tamás az első pillanattól rendkívül kedves és segítőkész volt. Mindenben számíthattam rá, egyeztetés és utalás után délután a jegyek már nálam voltak. Nem tudok elég hálás lenni ugyanis ez volt a kisfiam (9 éves) születésnapi ajándéka. Legközelebb is csak a Focitourral indulunk útnak. Azóta már ajánlottam ismerősnek és én magam is keresem a következő utazásunk célpontját. Köszönöm a gyors és rendkívüli ügyintézést még egyszer! Maradok tisztelettel:Szabó Zsófia
  Szabó Zsófia | Bayern - Lazio | 2024.03.05
 • Köszönjük a szervezést a FociTour csapatának! Hatalmas élmény volt a Bayern München - Freiburg elleni mérközés. Minden a megegyezettek alapján történt. Pontos, gyors ügyintézés🙂 Csak ajánlani tudom!
  Nagy Kitty | Bayern München - Freiburg | 2023.10.08

Csapatokról

B. München

A Bajor csapat Németország legnagyobb és egyben a világ harmadik legnagyobb sportklubja. 2005-ben átköltözött az Allianz Arénába és elkezdődött a csapat egyik legsikeresebb időszaka. A milliós igazolások, mint Robben, Ribéry vagy Lewandowski katapultálták a csapatot Európa legjobbjaji közé. A B. München egyaránt gyönyörű focit játszik és minden évbe a legesélyesebb csapatok közé tartozik a legnagyobb győzelmek megszerzésére. Az otthoni versenyben a B. Münchennek manapság nincs ellenfele. Tudta, hogy: A Bayern egy multisport klub. A Bayern címere alatt sakkozókat, tornászokat, teke játékosokat és asztalitenisz játékosokat is találunk! Németország legsikeresebb együttese. Ennek megfelelően kapta németül a „der Rekordmeister”, magyarul „A Rekordbajnok” becenevet, melyet 27 bajnoki elsőségével és 18 kupagyőzelmével érdemelt ki. Az FC Bayern München megjelenésére a hazai mezeken alapként használt piros, vörös szín és a fehér vagy kék szín kombinációja jellemző. Az idegenbeli mezen általában a fehér szín szerepel hangsúlyosan , míg a harmadik számú szerelésen a sötétebb elemek dominálnak. Az egyesület mezgyártója az Adidas.

Wolfsburg

A VfL Wolfsburg egy német sportegyesület, melynek székhelye Wolfsburgban, Alsó-Szászország tartományban található. A sportklub jelenleg 29 szakosztályt működtet. A klubot 1945. szeptember 12-én alapították, jelenleg a német első osztályban (Bundesliga) szerepel. A csapat a hazai találkozóit 2002 óta a Volkswagen Arenában játssza, előtte a VFL Stadionban rendezte a hazai mérkőzéseit. A 2008–2009-es szezonban történetük legnagyobb sikerét érték el azzal, hogy megnyerték a német bajnokságot. A klub 100%-os tulajdonosa a Volkswagen AG.