Arsenal – Norwich

Arsenal FC

Itt találhatja a komplett kínálatot a mérkőzésre, amely az Emirates stadionban kerül megrendezésre.

Alap kirándulás az Arsenal – Norwich mérkőzésre tartalmazza:

  •  Repülőjegyek Londonba közvetlen járattal, kedvező menetrendekkel
  •  Szállás 3* szállodában  – magasabb standard kérésre
  •  Belépőjegy 3. kategóriában – jobb kategóriák kérésre
  •  Kitűnő helyismerettel rendelkező idegenvezető

Londoni kirándulás alatt megismerhetik Londont mint turisztikai desztinációt. Idegenvezetőnk irányítása alatt a focin kívül városnézésen is részt vehet, ahol megismerheti Londont nevezetességeit. Idegenvezetőnk segítségével bebiztosítunk többféle kiegészítő programot:, stadionlátogatás, ajándékvásárlás a hivatalos fanshopban, vacsora tipikus britt étteremben, vagy más kulturális – vagy sportakció.

A kirándulásaink Londonba nem csak utazás egy vagy több focimérkőzésre, hanem városnézés is az adott városba idegenvezetőnk segitségével. Nagyobb számú csoportok részvételével munkatársunk/ idegenvezetőnk külön kiegészítő programot készít az ügyfeleink számára. Ügyfeleink ebből a szolgálatból profitálnak, főleg azok, akik még nem ismerik a várost. Az idegenvezetőnk elkísérheti a focimeccsre, városnézést rendezhet és tippeket adhat kérdések esetén. Látogasson el velünk az Emirates stadionba és szurkoljon a kedvenc csapatának.

Ha kínálatunk a londoni kirándulásra érdeklődést keltett Önben, vagy ha többet szeretne megtudni kínálatainkról, lépjen kapcsolatba velünk.

https://youtu.be/M8EjSiRojAA