ticket PSG – Dijon

A Neymar-Cavani-Di María hármasfogatot nagyon nehéz lesz megállítani. A 48-ezres stadion buzdítani fogja a hazaiakat és a PSG mindent megtesz azért, hogy a bajnoki címet újra visszahódítsa!

Árajánlat a PSG – Dijon belépőjegyekre már 23.000 forinttól

  • Az ár tartalmazza:
    • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet (magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők)
    • Segítő szolgáltatást a mérkőzés helyszínén
    • Nonstop ügyfélszolgálatot

    A belépőjegyeket mindig párosával egymás mellett garantáljuk. Többféle kategóriájú jegy áll rendelkezésre: alap kategóriájútól a legelőkelőbb VIP páholy jegyekig. Árajánlatainkat a különböző típusú jegyekre szívesen elküldjük Önnek. Kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK.

psg8

A belépőjegyeket megegyezés szerint átadhatjuk Önnek személyesen, elküldhetjük gyors szolgálattal vagy átvehetők a párizsi szállodában is. A PSG mérkőzéseire tudunk biztosítani különálló, páros, és csoportos jegyeket is különböző árkategóriákban.

Szívesen szervezünk személyre szabott kirándulást az Ön igénye szerint (repülőjegy, tartózkodás hossza, szálloda kiválasztása, belépőjegy kategóriája, helyszíni kiegészítő programok)

paríž

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését vagy szeretne közelebbi információkat a focijegyekről, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK