NFL 2023: Kansas City Chiefs Németországban (belépőjegy)

*ELŐREGISZTRÁCIÓ*

A nagy érdeklődésre való tekintettel regisztráljuk a Kansas City Chiefs németországi mérkőzésének megtekintése iránt érdeklődőket!
Töltse ki a független ajánlatkérő űrlapot, és amint ismertek lesznek a feltételek, értesíteni fogjuk az ajánlat részleteiről. 

A NFL bejelentette, hogy idén a Buffalo Bills, a Tennessee Titans, a Jacksonville Jaguars, a Kansas City Chiefs és a New England Patriots is Európába látogat, hogy alapszakasz-mérkőzést játsszanak.

A londoni Tottenham Hotspur Stadion – az egyetlen erre a célra épített NFL-stadion az Egyesült Államokon kívül – ismét két nemzetközi meccsnek ad majd otthont a Bills és a Titans szereplésével. A Jaguars pedig visszatér londoni „otthonába”, a Wembley Stadionba.

Az NFL azt is megerősítette, hogy a Chiefs és a Patriots Németországban lépnek pályára, a mérkőzéseket Münchenben és Frankfurtban rendezhetik meg, bár ez még nem hivatalos. Az európai NFL-rajongók így valószínűleg élőben tekinthetik meg Patrick Mahomest és Bill Belichick csapatát is.

A dátumok, a mérkőzések és a kezdő időpontok részleteit az NFL az év későbbi részében erősíti meg, amikor a teljes 2023-as menetrendet közzéteszik.

Előzetes belépőjegyes ajánlatunk a következőket tartalmazza:

 • BELÉPŐJEGYET A MÉRKŐZÉSRE
  • alap kategóriában
   *A magasabb kategóriájú belépőjegyek aktuális árairól az ajánlatkérő kitöltése és elküldése után tudjuk informálni
 • GARANCIÁT
  • 2 vagy több belépőjegy megrendelése esetében garantáljuk az egymás melletti ülőhelyet az alábbi módon
  • Miért a FociTour.hu? Olvassa elégedett ügyfeleink véleményét.
 • JEGYEK ÁTADÁSÁVAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓT
  • az esemény előtt részletes információkat küldünk, beleértve az aktuális stadionlátogatási feltételeket, hogy a mérkőzés minden percét élvezhesse
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLATOT
  • a mérkőzés előtt és közben is telefonon elérhetőek vagyunk, kérdés esetén állunk rendelkezésre

*A mérkőzés időpontja később lesz megerősítve, várhatóan 2023. októberében vagy novemberében kerül megrendezésre*

Az sikeres ajánlatkérés után felvesszük Önt a Kansas City Chiefs németországi mérkőzése iránt érdeklődőink közé. Amint hivatalos információval tudunk szolgálni, e-mailben kapcsolatba lépünk Önnel és részletes információkat küldünk a belépőjegyek kategóriáiról és árairól. Az ajánlatkérés nem egyenlő a megrendelés tényével!

TIPPÜNK

ÉLVEZZE A MÉRKŐZÉST, A TÖBBIT BÍZZA A FOCITOURRA!

 • minden nap követjük az utazási és esemény látogatásának lehetőségeit
 • tanácsot adunk, hogyan élvezze a mérkőzést a lehető legteljesebb mértékben, és kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére
 • ha a mérkőzést nem a tervek szerint rendezik meg (pandémia miatt nézők nélkül rendezik, vagy elhalasztják, esetleg törlik az eseményt), az összeg 100 %-át visszatérítjük voucher formájában

Az aktuális utazási feltételeket NÉMETORSZÁGBA ITT találja

Arról, hogy országonként milyen feltételekkel utazhat, a Konzuli Szolgálat honlapján kaphat bővebb tájékoztatást.