FC Barcelona – Levante

A kolosszális Camp Nou stadion ezúttal a valenciai Levante játékosait fogadja Katalóniában. A barcelonai A-csapat felkészülve várja ellenfeleit. Élvezze élőben a mérkőzést.

Árajánlat a Barcelona – Levante belépőjegyekre már 49.000 forinttól

Az ár tartalmazza:

  • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet – magasabb kategóriájú jegyek igényelhetők
    • FociTour.hu 2014. júliusától az FC Barcelona hivatalos partnere a mérkőzésjegyek árusításában
  • Segítő szolgáltatást a mérkőzés helyszínén
  • Nonstop ügyfélszolgálatot

***AJÁNLAT A KOMPLETT CSOMAGRA***

A belépőjegyeket mindig párosával egymás mellett garantáljuk. Többféle kategóriájú jegy áll rendelkezésre: alap kategóriájútól a legelőkelőbb VIP páholy jegyekig. Árajánlatainkat a különböző típusú jegyekre szívesen elküldjük Önnek. Kérem lépjen kapcsolatba velünk!

AZ ÁTADÁS MÓDJA:A belépőjegyeket legkésőbb a mérkőzés napján elküldhetjük Önnek emailben, átvehetők a barcelonai szállodában, illetve letölthetők telefonra is. A kézbesı́tés módjával kapcsolatban legkésőbb 7 nappal a mérkőzés előtt értesítjük ügyfeleinket.

*Rendelje meg nálunk belépőjegyét a Camp Nou stadiontúrára, és spóroljon időt és pénz!*

Szeretné gondtalanul élvezni a barcelonai tartózkodást, és nem aggodalmaskodni, ha esetleg változik a mérkőzés időpontja? Szívesen szervezünk személyre szabott kirándulást az Ön igényei szerint és a Barcelonaban élő csoportkísérőnk helyi idegenvezetésével egybekötve (repülőjegy, tartózkodás hossza, szálloda kiválasztása, belépőjegy kategóriája, helyszíni kiegészítő programok)

Barcelona FC Nou Camp foto

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését vagy szeretne részletesebb  információkat a focijegyekről, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK!