B. München – Bayer Leverkusen

A Bajor főváros a Bundesliga nyitó mérkőzésén a leverkuseni kapu ostromának lesz a szemtanúja. A hazai csapat sztárjait a teltházas Allianz Arena fogja buzdítani a végső győzelemre, aminek Ön is a részese lehet.

Árajánlat a B. München – Bayer Leverkusen belépőjegyekre már 36.000 forinttól

Az ár tartalmazza:

  • Segítő szolgáltatást a mérkőzés helyszínén
  • Nonstop ügyfélszolgálatot

A belépőjegyeket mindig párosával egymás mellett garantáljuk. Többféle kategóriájú jegy áll rendelkezésre: alap kategóriájútól a legelőkelőbb VIP páholy jegyekig. Árajánlatainkat a különböző típusú jegyekre szívesen elküldjük Önnek. Kérem lépjen kapcsolatba velünk.

bayern munchen allianz arena

A belépőjegyeket megegyezés szerint átadhatjuk Önnek személyesen, elküldhetjük gyors szolgálattal vagy átvehetők a müncheni szállodában is. A B. München mérkőzéseire tudunk biztosítani különálló, páros, és csoportos jegyeket is különböző árkategóriákban.

Fényképalbum a B. München – Manchester City mérkőzésről (20.7.2016)

Szívesen szervezünk személyre szabott kirándulást az ön igénye szerint (repülőjegy, tartózkodás hossza, szálloda kiválasztása, belépőjegy kategóriája, helyszíni kiegészítő programok)

nocna allianz arena bayern

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését vagy szeretne közelebbi információkat a focijegyekről, kérem lépjen kapcsolatba velünk