Juventus – Genova (autóbusszal)

Hosszú út vezet a bajnoki címvédéshez, de az Öreg Hölgy mindent megtesz, hogy újra a magasba emelje a legendás trófeát. Utazzanak velünk Torínóba és élvezzék az Allianz Stadium hangulatát.

Utazás autóbusszal a Juventus – Genova mérkőzésre már 45.000 forinttól!

  • Utazást kényelmes autóbusszal/mikrobusszal Pozsonyból
  • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet (magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők)
  • A csoportos kirándulások tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. 2008-tól az egész világba szervezünk utazásokat külömböző sportrendezvényekre
  • Non stop ügyfélszolgálatot
*Futball kirándulásokra külön(speciális) biztosítás igényelhető

Az utazás ajánlott programja: (ha a mérkőzést vasárnap játszák)

szombat: Indulás Pozsonyból esti órákban

vasárnap: Érkezés Torinóba. Kiegészítő programok: helyi érdekességek látogatása, üzletek, stadion megtekintése, Később egyéni/csoportos átvonulás a stadionba. A mérkőzés után találkozó a busznál és indulás haza.

hétfő: Érkezés Pozsonyba délután.

Az utazás nem csak a fociról szól. Torinóban a kollégánk szívessen megmutassa a várost is. Az ajálnott programokból egy jó kis olasz ebédet ajánlunk, vagy éppen egy bevásárlást a fan-shop-ban.

Juventus Stadium Turin

Ha szeretnének közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjenek KAPCSOLATBA VELÜNK.

Juventus Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

  • Kedves FociTour! Szeretnénk megköszönni, a milánói utunkat az Inter-Juve meccsre, a fullos busszal, a szuper helyünkkel és, hogy elintéztétek, hogy mind2 gólt a hozzánk közelebbi kapuba rúgják, ja és, hogy az egyik egy CR bomba volt. ?
    Bakó Zsuzsanna | Inter Milan - Juventus | 2019.03.16
  • A Focitour szervezésében méltányos áron volt szerencsém élőben megtekinteni a kedvenc csapatom játékát. A busz rendkívül jól felszerelt és kényelmes, az út gyorsan eltelt, az idegenvezetők barátságosak, rugalmasak, és segítőkészek. Szívből ajánlom mindenkinek Őket!
    Pápai József | Inter Milan - Juventus | 2019.04.27

Csapatokról

Juventus

A Juventus Football Club, rövidítve Juventus FC vagy egyszerűen Juventus, olasz labdarúgóklub, melyet 1897-ben alapítottak. A klub székhelye Olaszországban, Torinóban van. A világ egyik legjelentősebb labdarúgó- és egyben a legsikeresebb olasz csapata. 52 trófeát nyert a csapat, közte 31 bajnoki címet és 10 olasz kupát. Európában a harmadik legsikeresebb klub és a világon a hatodik legtöbb trófeát szerezték meg, amit eddig a FIFA feljegyzett. A címek között szerepel 2 BL-cím (BEK-et is beleszámítva), valamint 3 UEFA-kupa isJelenleg Torinóban, a klub saját építésű stadionjában, a 2011. szeptember 8-án használatba vett Juventus Arenában játsszák a mérkőzéseiket, amely régi stadionjuk, a Stadio delle Alpi helyén épült fel.A csapat Olaszországban több másik klubbal is rivalizál, főként a városi rivális Torinóval. Ezt a mérkőzést Derby della Mole-nak hívják, és fokozottan nagy érdeklődés kíséri. A legnagyobb olasz derbi, a derby d'Italia viszont a Juventus−Inter összecsapás, főként a 2006-os calciopoli óta.A Juventus alapító tagja volt a már azóta megszűnt G-14-nek, amely Európa 14 (2002-től 18) legbefolyásosabb labdarúgóklubját foglalta magában.