Hertha Berlin – Borussia Dortmund ( autóbusszal)

Az autóbuszos utazásra az összes hely megtelt. 

*** REPÜLŐS UTAZÁS AJÁNLATA *** 

Szálljon fel a FociTour autóbuszra, amely ezúttal Berlinbe veszi az irányt! Dárdai gépezete a dortmundiakkal száll harcba a pontokért. Jöjjön velünk a Bundesligára szurkolni!

Autóbuszos utazás a Hertha Berlin – Borussia Dortmund mérkőzésre már 42.000,- Forint/fő-től

Az ár tartalmazza:

 • Utazást kényelmes autóbusszal Budapestről, további felszállóhelyek: Győr, Mosonmagyaróvár
  • A busz felszereltsége: WC, klimatizáció
 • Alap kategóriájú jegyet a mérkőzésre – magasabb kategóriák felárral
 • Nyereményjátékot a buszon
 • Csoportkísérőt Berlinben
  • Csoportos kirándulásainkon kitűnő helyismerettel rendelkező, tapasztalt és készséges csoportkísérők vesznek részt. Csoportkísérőink szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek.  Referenciák / Rólunk

Az utazás ajánlott programja ( ha szombaton játszák a mérkőzést)

Péntek: Indulás Budapestről az esti órákban. Felszállási alternatívák Győrben és Mosonmagyaróvárott.

Szombat: Érkezés Berlinbe dél körül. Szabad program, városnézés a csoportkísérővel, később csoportos átvonulás a stadionhoz, mérkőzés megtekintése. A mérkőzés után indulás vissza Magyarországra.

Vasárnap: Érkezés Magyarországra a délelőtt folyamán.

Program lehetőségek: Igény szerint biztosítjuk Önöknek a jegyeket a város helyi nevezetességeihez vagy ajánlunk ingyenes programlehetőségeket.

* A programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését vagy szeretne részletesebb információt kapni, kérem lépjen kapcsolatba velünk!

Hertha BSC, Borussia Dortmund Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • Hertha-Dortmund meccsen jártunk! Marcsi nagyon kedves volt, minden tökéletesen volt megszervezve! Máskor is csak a focitour! 
  Huszár Krisztián | Hertha - Dortmund | 2019.03.15
 • Szeretnénk megköszönni a berlini utunk és a meccs megszervezését.
  Csodálatos volt a szálloda, az elhelyezkedés, fantasztikus volt a meccs, a stadionúra, az utazás.  A fiam Dortmund szurkoló, szóval extázisban zártuk a szombat estét. 🙂
  Köszönjük szépen a munkájukat!
  Takács Krisztina | Hertha - Dortmund | 2019.03.16

Csapatokról

Hertha BSC

A Hertha Berlin egy német labdarúgócsapat, székhelye Berlinben van. A klubot 1892. július 25-én alapították. A Hertha megnyerte a 2012–2013-as Bundesliga 2-t és így a 2013–2014-es Bundesliga indulója.

Borussia Dortmund

Állítólag Németország második legkedvencebb csapata. A Signal Iduna Parkban lévő szurkolók a világ leghűségesebb szurkolói közé tartoznak. Ez a szimpatikus csapat minden évben telt házas meccseket játszik és az ikonikus Yellow Wall a südtribunen manapság egy tünemény, amelynek nincs párja. A Borussia Dortmund Európa egyik legszebb fociját játssza és a jelszó győzelem vagy halál. Ennek nagyon nehéz ellenállni. A derbi meccseket a Schalke 04-gyel játssza, de mostanában már a Bayernel vívott meccseken is túlfűtött a légkör.Tudta, hogy: A Dortmund nem csak a szurkolók között kedvelt? Mikor a Borussia majdnem becsődölt, a konkurens csapatok összefogtak és segítséget nyújtottak a Dortmundnak és ezek élén a Bayern ált.A Klopp helyére érkező Tuchelnek sikerült felráznia, és új fazont adnia a Dortmund játékának, így a Borussia ismét a Bayern München első számú kihívója lehet.Shinji Kagawa visszatért, a többi kulcsembert pedig sikerült megtartani. Bár az Európa-ligában szépen menetelt a gárda, a negyeddöntőben a Liverpool FC egy parádés párharc után búcsúztatja a BVB-t.(1-1,3-4) A bajnokságban másodikként zárnak, így ismét kiharcolják a BL indulást. Peter Bosz után Peter Stöger vette át a csapatot.