Dupla mérkőzés: Real Madrid – Viktoria Plzen, FC Barcelona – Inter Milán

Egy hétvége, két focimeccs a legjobbak közül. Élvezze a Bajnokok Ligáját a madridi és barcelonai stadionokban!

Repülős utazás a dupla Bajnokok Ligája mérkőzésre már 299.000 Forinttól/fő

Az ár tartalmazza:

 • Retúr repülőjegyet Budapestről
  • repülőtéri illetéket beleértve
  • fix ülőhely, párosával garantálva az egymás melletti utazás érdekében
 • Szállást 1 éjszakára 3* szállodában Madridban és 1 éjszakára 3* szállodában Barcelonában
  • kitűnő fekvéssel a stadionhoz vagy a belvároshoz viszonyítva
 • Transzfert Madrid és Barcelona között (vonat/busz)
 • Alap kategóriájú mérkőzésjegyeket – magasabb kategóriájú jegyek kérhetőek
  • Real Madrid – Vikoria Plzen (10.23)
  • FC Barcelona – Inter Milán (10.24.)
 • Csoportkísérőt Spanyolországban (minimum 10 fős csoport esetén)
  • Csoportos kirándulásainkon tapasztalt és készséges csoportkísérők vesznek részt. Csoportkísérőink kitűnő helyi ismeretekkel ellátott, szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek. Referenciák / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
  *Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető 1.000,-ft/nap

Az utazás programja:

kedd: Indulás Budapestről, érkezés Madridba. Szabad program, később egyéni / csoportos átvonulás a stadionhoz és a Real Madrid – Viktoria Plzen mérkőzés megtekintése. A meccs után szabad program.

szerda: transzfer Barcelonába, szabad program, később a FC Barcelona – Inter Milan mérkőzés megtekintése.

csütörtök: kijelentkezés a szállodából (11:00-ig), transzfer a reptérre és indulás Budapestre.

Program lehetőségek: Igény szerint biztosítjuk Önöknek a jegyeket a város TOP érdekességeire (Madrid: Királyi palota, Prado múzeum, Állatkert; Barcelona: Sagrada Familia, Park Güell, Akvárium), ajánlunk ingyenes program lehetőségeket.

* a program nagyobb csoportok (10+) utazásánál érvényes

* a programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

* a transzfert biztosítjuk. Az ár nem tartalmazza, az az utasok végső számának függvényében kerül meghatározásra.

Ha szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK

 

 

 

Real Madrid, FC Barcelona Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • A párom 40-dik születésnapjára kapta az utat, hogy élőben is részt vehessen egy meccsen és szurkolhasson a kedvenc csapata stadionjában (Arsenal-Real Madrid legends). A hétvége szuper volt, minden igényt kielégítő. Az Önök szervezése és segítsége nélkül nem sikerülhetett volna ilyen gördülékenyen. Az utazás rendben volt, a szállás várakozásainkon felül (központban és nagyon kényelmes volt), a meccs és a stadion élmény pedig leírhatatlan. Apró nehézséget sajnos a nyelvtudás hiányossága jelentett részünkről, ezért is volt hatalmas segítség számunkra az Önök munkája. De végül mindent megtaláltunk gond nélkül, és még egy rövid városnézés is belefért a programba. 🙂 Ezúton is köszönjük minden Kollégájuknak, akik részt vettek az utunk szervezésében! Csak ajánlani tudom mindenki számára, hogy hasonló utazásaik során Önöket válasszák. Remélem, hogy a közeljövőben még nekünk is lesz lehetőségünk hasonló utazásra Önökkel!
  Tuza Eszter | Arsenal-Real Madrid | 2018.09.08
 • 2018 március 3-án a Real Madrid - Getafe mérkőzés túráján vettem részt a céggel. Végig tartottuk a kapcsolatot a szervezőkkel és minden segítséget megadtak, hogy jól érezzük magunkat. Profi volt a szervezés, gyönyörű a szálloda, könnyű volt a bejutás a mérkőzésre.Egyetlen hiba történt, hogy a szálloda adminisztrációs hiba miatt nem találta a reggeli befizetésünket, viszont a szervezők és az idegenvezetőnk azonnal segített és megoldotta a problémánkat. Nagyon jól esett a segítőkészség. Csak ajánlani tudom a FociTour-t. Biztosan fogunk még velük utazni.
  Gátti Artúr | Real Madrid - Getafe | 2018.03.03

Csapatokról

Real Madrid

A világ egyik leghíresebb és legsikeresebb csapata. Otthoni mecseiket a Santiago Bernabéu stadionon játszák. A leggyűlöltebb rivális a Barcelona, azonban az Atléticoval is harcolnak a szurkolókért. A Real Madrid filozófiája az, hogy a világ legjobb csapatját alkossák. Akármi más, mint az összes trófea megnyerése, kudarcnak számít. A Bajnokok Ligáját 11-szer sikerült nekik megnyerni, tehát ebben nincs konkurenciájuk.Tudta, hogy: A Real Madrid leghíresebb játékosa Alfrédro Di Stefano eredetileg a Barcelonához igazolt? Egy barátságos mérkőzés is lejátszott, miután komplikáltan átigazolt a Madridhoz és a csapat legendája lett.A Real Madrid több spanyol labdarúgócsapattal rivalizál évtizedek óta, ezek például a szintén madridi Atlético vagy az FC Barcelona. Az Atlético elleni mérkőzéseket El Derbi madrileñónak, a Barcelona elleni találkozókat pedig El Clásicónak nevezik Spanyolországban.A Real Madrid alapító tagja volt a FIFA-nak és az azóta már megszűnt G-14-nek, amely Európa 14 (2002-től 18) legbefolyásosabb labdarúgóklubját foglalta magában. A Real a G-14 helyébe lépett Európai Klubszövetségben is alapító tag.

FC Barcelona

Az FC Barcelona több mint egy csapat – Més que un club. A Katalán függetlenség jelképének van a világon a legtöbb regisztrált szurkolója. A Barca – Madrid rangadó túlhaladja a foci keretét és a híres El Clásicot az egész világ ismeri, sőt még az is, akinek a foci nem sokat mond. Otthon a Blaugranas a monumentális Camp Nou-on játszik, melybe 99 354 szurkoló fér. Cruyff idejétől, Barcelona állítólag a világon a legszebben focizik. A sikerük forrása a La Masia, melybe már sok tehetség született. Barcelonaba nevelkedett focisták mindig is a csapat lényeges részét alkották.Tudta, hogy: A Barcelona csapata egy hirdetés alapján alakult? A hirdetés 1899 október 22. adta fel a Svájci Hans Gamper, aki csapattársakat keresett. Meg is találta őket, de a többi az már történelem.